Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Cum arată soțul Mirelei Vaida. Prezentatoarea TV a postat prima fotografie alături de partenerul ei de viață | Foto

Pe Mirela Vaida o cunoaște toată lumea, dar nu multă lume știe cum arată soțul vedetei.Prezentatoarea TV a postat prima fotografie pe rețelele de socializare, alături de partenerul ei de viață.

Cum arată soțul Mirelei Vaida. Prezentatoarea TV a postat prima fotografie alături de partenerul ei de viață

Facebook

Pe Mirela Vaida o vezi zilnic la televizor, dar vedeta este foarte activă și pe rețelele de socializare, unde postează frecvent fotografii cu ea și cu copiii ei. Recent, vedeta le-a arătat admiratorilor și imagini cu soacra ei, iar acum, spre surprinderea tuturor fanilor, prezentatoarea TV, a postat poze cu soțul ei.

Mirela Vaida și-a prezentat soacra întregii lumi. Prezentatoarea TV a făcut publică prima imagine cu mama soțului ei | Foto

Spre uimirea tuturor admiratorilor, Mirela Vaida a împărtășit cu fanii ei două fotografii, în care apare alături de cei trei copii ai ei, dar și de tatăl acestora.

Deși, este foarte activă pe rețelele de socializare, până acum, prezentatoarea nu a făcut publice fotografii cu partenerul său de viață.

Cum arată soțul Mirelei Vaida

Cu ocazia alegerilor care au avut loc duminică, Mirela, ca orice cetățean cu spirit civic s-a prezentat la votare, alături de partenerul ei de viață, dar și de copiii lor. Au ales să se deplaseze cu metroul, după cum spune chiar vedeta, spre bucuria celor mici, dar și a lor.

"Ne-am organizat mai greu azi, dar totusi am ajuns la vot, in Drumul Taberei! Ocazie cu care am si “inaugurat” noua linie de metrou!! Spre marea bucurie a copiilor!! Si a noastra!! 🎉🤗",a scris Mirela pe conturile sale de socializare, alături de fotografiile postate.

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Celebra prezentatoare de la „Acces Direct” nu s-a sfiit niciodată când a venit vorba despre viața ei personală și le-a vorbit fanilor despre orice, indiferent cât de intim ar fi fost subiectul abordat.

Cu ocazia votării, vedeta a ținut să arate admiratorilor ei fotografii cu minunata ei familie, chiar dacă atât ea cât și soțul ei purtau mască de protecție.

Ce face Mirela Vaida când nu este la emisiune. Prezentatoarea s-a destăinuit fanilor: "Câtă treabăăă!" | Video

Mesajele și aprecierile au curs pe contul de socializare al Mirelei.

"Sunteți o familie frumoasă vă doresc multă sănătate si multă iubire./Doamna Mirela aveți niste copii superbi,vă apreciez foarte mult vă urmăresc cu drag zi de zi pupicii/ Sînteți o familie frumoasa .Ne place de tine MIRELA esti o mama super tare .Sa va dea bunul DUMNEZEU multa sanatate si tot binele din lume ./Bravo v-ați achitat de o datorie pentru bunul mers al țării", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de admiratorii vedetei.

Recomandari