Căutare Live

Cum au fost pozați copiii Reginei Camilla la funeraliile Reginei Elisabeta. Ei sunt frații vitregi ai Prinților Harry și William

Copiii Reginei Consoartă Camilla au participat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Tom Parker Bowles și Laura Lopes au fost fotografiați în timp ce ajungeau la Abbey pentru a aduce un ultimul omagiu regretatului monarh, care le-a fost și bunică vitregă.

Copiii Reginei consoartă Camilla au participat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Tom Parker Bowles și Laura Lopes au fost fotografiați în timp ce ajungeau la Abbey pentru a aduce un ultimul omagiu regretatului monarh, care le-a fost și bunică vitregă.

Getty Images & Profimedia

Familia Regală britanică și-a luat ”rămas bun” de la Regina Elisabeta a II-a, care dincolo de titlul regal le-a fost mamă, bunică, mătușă, soacră, străbunică. Printre cei care au venit la înmormântarea Majestății Sale s-au aflat și copiii Reginei Consoarte Camilla, Tom Parker Bowles și Laura Lopes.

Cei doi sunt copiii Camillei din prima căsnicie, cu Andrew Parker Bowles. Cei doi au fost căsătoriți din 1971 până în 1995.

Citește și: Povestea controversată de dragoste dintre Regele Charles al III-lea și Camilla. Ce umilințe a îndurat Regina consoartă pentru el

Cum au fost pozați copiii Reginei Camilla la funeraliile Reginei Elisabeta

Copiii Camillei, Tom Parker Bowles și Laura Lopes, au fost fotografiați sosind la Abbey pentru a își aduce omagiul regretatului monarh, Regina Elisabeta a II-a.

Este prima dată când au fost fotografiați public de când Regele Charles al III-lea, tatăl lor vitreg, a urcat pe tron după moartea mamei lui, pe 8 septembrie 2022.

În imagini, Laura arată sigură pe ea și elegantă într-o rochie cu pelerină, în timp ce Tom pare liniștit într-un frac negru și pantaloni cu dungi.

Deși toată atenția este îndreptată spre noul monarh al Marii Britanii, Regele Charles al III-lea, este și o perioadă de tranziție uriașă pentru soția sa, Camilla. Propria ei familie, copiii Tom și Laura și nepoții ei, vor trebui, de asemenea, să se adapteze la noua ei poziție.

Citește și: Proclamarea Regelui Charles al III-lea. Primele imagini de la evenimentul istoric din Londra - VIDEO

Odată ce soțul ei Charles va urca pe tron, Camilla Parker Bowles va prelua titlul de Regină Consoartă. Regreta Elisabeta a II-a, a îndemnat publicul să-i sprijine pe moștenit și soția lui ca „Regina Consoartă” înainte ca domnia ei să se încheie.

Într-un mesaj emoționant, care marca cel de-al 70-lea an pe tron, Regina Elisabeta a spus: „Rămân veșnic recunoscător pentru loialitatea și afecțiunea pe care mi le oferiți în continuare.

Și când fiul meu Charles va deveni rege, știu că îi vei oferi lui și soției sale, Camilla, același sprijin pe care mi l-ai oferit și mie. Dorința mea sinceră este ca, atunci când va sosi timpul, Camilla să să fie cunoscută drept Regina Consoartă, în timp ce își continuă propriul serviciu loial.”

Citește și: Cum arăta în tinerețe Regina consoartă Camilla. Imagini de colecție cu soția Regelui Charles al III-lea

Cât a costat rochia purtată de Carmen Iohannis la înmormântarea Reginei Elisabeta. Femeia a fost criticată pentru apariț... De ce nora preferată a Reginei Elisabeta și Meghan Markle nu vor fi niciodată prietene. Imaginile de la înmormântare ara...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x