Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Chefi la cutite

A iubit-o toată viața, deși făcea amor cu bărbați! Ea i-a îndeplinit cea mai importantă dorință! Ce a făcut pentru Freddie Mercury femeia pe care el a înșelat-o

Freddie Mercury a avut o dorință incredibilă, înainte de a muri, iar Mary Austin – femeia pe care el a iubit-o toată viața, i-a îndeplinit-o, deși liderul trupei Queen a înșelat-o cu bărbați, când ea se gândea că urmau să devină soț și soție.

Freddie Mercury și Mary Austin

profimediaimages.ro

Mai exact, Freddie Mercury a avut o dorință pentru „atunci când se va fi sfârșit totul, când nu voi mai putea purta costume și nu voi mai putea urca pe scenă”. Mary Austin, căreia i-a dedicat melodia „Love of my life”, a fost persoana care i-a îndeplinat-o.

Liderul trupei Queen obișnuia să aprecieze mai degrabă cadourile ieftine, dar bine gândite, decât pe cele scumpe. Mary Austin a excelat la ambele categorii, neuitând să bifeze și cea mai importantă dorință pe care a avut-o Freddie Mercury, pe plan personal.

Freddie Mercury a povestit despre un cadou „perfect” pe care l-a primit de la Mary Austin – un ziar publicat în ziua în care s-a născut el.

Tot ea i-a pregătit și „refugiul” pe care el și-l dorea, înainte de a muri. „Uneori, când sunt singur, noaptea, îmi imaginez că atunci când voi avea 50 de ani, mă voi stabili în Garden Lodge, pe care ăîl voi face refugiul meu, casa mea”, spunea el, într-un interviu.

„Când voi fi bătrân și cărunt, când totul se va fi sfârșit, când nu voi mai putea purta costume și nu voi mai putea urca pe scenă, aș vrea să am un loc în care să mă retrag – o casă minunată”, adăuga el.

A iubit-o toată viața, deși făcea amor cu bărbați! Ea i-a îndeplinit cea mai importantă dorință! Ce a făcut pentru Freddie Mercury femeia pe care el a înșelat-o

Garden Lodge este o casă detașată, aflată în Kensington, Londra, ce a fost construită la finalul primului deceniu al anilor 1900, pentru pictorul Cecil Rae și soția sa, sculptorul Constance Halford.

Motivul incredibil pentru care Freddie Mercury nu și-a reparat niciodată dinții, dezvăluit! „Îi era rușine de ei, ridica adesea mâna să îi acopere”

Mary Austin a fost persoana care i-a găsit lui Freddie Mercuri casa ce avea să devină sanctuarul lui, în în ultima perioadă a vieții sale. În acea casă, din Kensington, au avut loc partenerul lui, Jim Hutton, fostul lui iubit, Joe Fanelli, prietenul lui, Peter Freestone, și, bineînțeles, iubirea vieții lui, Mary Austin.

Freddie Mercury i-a lăsat moștenire acea casă lui Mary Austin, precizând că nu s-ar fi putut gândi la o persoană mai potrivită.

Recomandari