Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cum își menține Misha silueta perfectă? Fosta soție a lui Connect-R le-a dezvăluit marele secret fanilor | Foto

Misha este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Artista nu a avut mereu un trup perfect, dar între timp a lucrat din greu și arată foarte bine. Cum a reușit?

Misha

Misha se menține în formă și arată foarte bine. Vedeta nu a ajuns la rezultatele dorite peste noapte, așa că le-a dezvăluit fanilor secretul siluetei perfecte.

Fosta soție a lui Connect-R a postat zilele acestea o serie de imagini cu evoluția ei. Fanii au remarcat imediat schimbarea, iar reacțiile lor au fost pe măsura așteptărilor. Ei au realizat că doar muncind poți ajunge la rezultatele dorite.

Toți știm cum arată Bianca Drăgușanu, dar câți știu cum arată sora ei? Cu ce se ocupă Oana și de ce nu apare la TV | Foto

Misha le-a arătat internauților o imagine cu abdomenul ei în urmă cu o lună și o alta cu abdomenaul ei de acum. A mărturisit că a avut o alimentație corectă și a făcut patru antrenamente pe zi pentru a ajunge să arate așa. Fanele ei sunt foarte fericite că blondina nu ține toate secretele pentru ea, ci este un exemplu pentru ele.

"După o luna de alimentație corecta, și doar PATRU antrenamente, corpul meu începe sa capete o forma frumoasa!, a scris Misha în dreptul imaginii de pe Instagram.

Mirela Vaida, schimbare radicală de look! Cum arată acum prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”

Fanii nu au putut să se abțină de la comentarii. Internauții i-au transmis artistei toate gândurile lor bune.

"Cea mai sexi și frumoasa femeie din RO. 🔝🖤😍", "Dar mereu arăți superb 🙂👌👌👌așa suflet așa corp 👍", "Frumoasă!😘💕💕💕💕💕💕", "Pfoaaa 😍😍", i-au scris fanii în comentarii.

Recomandari