Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum își schimbă fața, Loredana Chivu, în 45 de zile. Chipul blondei va fi cu totul altul. Intervențiile la care apelează

Peste 45 de zile, faţa fostei asistente TV va fi complet alta! Şi totul, pentru ca la final să capete un aspect mai natural, însă Loredana a spus că va arăta nemachiată exact cum araă machiată! Prin ce fel de transformare va trece chipul Loredanei Chivu?

Cum își schimbă fața, Loredana Chivu, în 45 de zile. Blonda nu va mai arăta ca în present, chipul ei va fi altul

Instagram/Loredana Chivu

A trecut timpul, dar a trecut şi Loredana Chivu de nenumărate ori prin cabinetul medicilor esteticieni. Transformările sunt vizibile mai ales dacă ne raportăm la primele apariții în televiziune. Vedeta este de nerecunoscut în prezent și cu toate că a obținut un look de zeci de mii de euro, vedeta vrea încă o transformare radicală.

Loredana și-a speriat fanii cu noile declarații! Aceasta visează la un alt chip, vrea să aibă o altă față, dar fără bisturiu, doar prin injecții!

Fosta asistentă TV suține că transformarea la care apelează este strâns legată de problema prin care trece de mai bine de nouă luni de zile, care i-a afectat și chipul!

"E o schimbare radicală pentru că o să arăt nemachiată ca și cum aș fi machiată"

Vedeta spune că transformarea o va ajuta la hidratare și la conturare, dar în același timp susține că fața ei nu va mai arăta ca înainte.

Citește și: Răul se ține lanț de persoanele apropiate ale Loredanei Chivu. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ana Maria Mocanu

„Este vorba doar de injectări, nu mă operez. Ce are nevoie tenul meu, hidratare și puțină conturare la față, pentru că trecând prin acea problemă de sănătate e normal că ți se schimbă puțin fața. Trebuie un pic reparat. (...) Durata tratamentului va fi de o oră jumătate, cel mult, cu toate măsurătorile și așa mai departe. E o schimbare radicală pentru că o să arăt nemachiată ca și cum aș fi machiată, oarecum. Este doar un conturing al feței”, a spus Loredana Chivu, într-un interviu pentru Antena Stars.

Tratamentul va dura între 30 și 40 de zile și asta pentru că substanțele pe care și le înjectează în față trebuie să se așeze și să se reabsoarbă atât cât trebuie, ca mai apoi să se poată vedea unde mai trebuie intervenit: "Nu este niciun fel de operație. Este non-invaziv, nu mă taie, nu mă coase, absolut nimic, doar niște injecții".

Fosta asistentă TV spune că recurge la o astfel de intervenție și pentru că visează să obțină un aspect mai natural al chipului, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care nu și-a mai injectat buzele: „Bineînțeles că îmi doresc un aspect mai natural! Toată lumea își dorește un aspect mai natural, de aceea nu mi-am mai pus buze, nu mi-am mai făcut lucruri... Oricum, eu la față nu mi-am făcut mare lucru, în afară de rinoplastie și mărire a buzeor și în afară că îmi fac tratamente pentru întreținerea tenului”, a explicat fosta asistentă TV.

Citește și: Vedete din România înainte și după operații estetice. Ele au recunoscut că au apelat la chirurgia plastică

Blonda mai spune că prețul pentru intervenția care va dura cel mult o oră și jumătate, iar recuperarea între 30 și 40 de zile, va fi minimum 2.500 de euro.

Ce operații estetice are Loredana Chivu

Deși Loredana arată ca o păpușă, aceasta susține că numărul intervenților estetice la care a apelat nu este foarte mare!

În cadrul unei intervenții la Antena Stars, pe care a făcut-o în urmă cu câteva luni, blondina a dat mai multe detalii despre cele mai importante schimbări pe care și le-a făcut. Aceasta susține că operațiile estetice la care a apela sunt: rinoplastia, mărirea buzelor și implantul mamar, liposucție, augumentare fesieră, dar și multiple injectări cu acid hialuronic la nivelul feței.

Cu ce probleme se confruntă Loredana Chivu după ce era să moară pe masa de operație: "Am făcut septicemie!"

Pare că nu duce lipsă de nimic, iar destinațiile exclusiviste sunt etalonul vedetei, însă în spatele vieții perfecte, Loredana Chivu ascunde o traumă profundă legată de o problemă de sănătate care îi macină viața pe zi ce trece: "Aceasta este o parte a vieții mele pe care nu am vrut să o arăt. Am vrut să nu se vadă că îmi este rău!", mărturisește fosta asistentă tv într-un interviu acordat la Antena Stars.

"Mi-am riscat viața, era să mor pe masa de operație"

Loredana Chivu trece prin momente cumplite de mai bine de nouă luni de zile. Viața sa atârnă în mâinile medicilor.

Lucurile au luat o întorsătură neașteptată pentru Loredana Chivu, care în urmă cu două luni, potrivit spuselor sale, era să-și piardă viața pe masa de operație: "Este o problemă de sănătate foarte gravă. S-a ajuns foarte departe! S-a ajuns în punctul în care în momentul de față nu am o soluție, atât de grav este!".

Citește și: Loredana Chivu a spus adevărul despre operațiile estetice pe care le are. Și-a scos sau nu coastele?

Problemele s-au agravat, iar Loredana a trecut printr-un moment de cotitură în viața sa, chiar dacă nu a lăsat să se cunoască acest lucru: "Am făcut septicemie, am avut tensiunea 6, am fost internată șapte zile în spital și era să mor pe masa de operție. A ajuns să fie ceva general în momentul e față. Foarte speriată sunt! Îmi tremură mâna pe microfon, nici măcar nu știu să vorbesc despre asta", spune Loredana cu lacrimi în ochi.

Mai multe detalii despre problemele de sănătate ale Loredanei Chivu >>> AICI

Recomandari