Căutare Live

Cum mai arată și cu ce se ocupă Dana Marijuana după ce s-a retras din lumea mondenă. S-a împăcat cu vechiul partener de viață

Dana Marijuana s-a transformat complet. Nu mai arată deloc așa cum o știam noi și are acum alte pasiuni. S-a împăcat cu fostul iubit și vorbește foarte frumos despre el.

Cum mai arată și cu ce se ocupă Dana Marijuana după ce s-a retras din lumea mondenă. S-a împăcat cu vechiul partener de viață

Instagram

Dana Marijuana a vorbit despre actuala ei relație cu bărbatul care a reușit să o facă foarte fericită. Aceasta a venit în platoul emisiunii lui Andrei Ștefănescu de la Antena Stars și a vorbit despre cele mai emoționante clipe din viața ei.

Dana Marijuana, despre bărbatul cu care are o relație. Cum mai arată acum

Dana Marijuana a vorbit despre relația pe care aceasta o are cu bărbatul care i-a furat inima.

„Eu m-am retras și el a venit către mine și mă iubește și mai tare. (...) La iubire n-ai cum să nu răspunzi cu iubire. Ai fi prea hain la suflet ca să calci peste chestia asta”, a afirmat Dana Marijuana la Antena Stars.

Citește și: Dana Marijuana, alături de fiica cea mare, Alesia: "O familie fericită". Cum arată adolescenta

Aceasta a povestit despre fosta ei relație, despre cum s-a comportat acesta cu ea și cum a reușit să-și refacă viața.

„Am văzut că în jurul lui se întâmplau numai rele, încercam să lupt contra lor, dar am considerat că asta face parte din viața lui și că viața lui nu-mi aparține mie și că trebuie să mă retrag, că nu sunt soția sau partenera care să-ți coordoneze viața. (...) Erau prietenii lui... și fosta soție, care s-a băgat aiurea. (...) Am dat la mesaje și i-am văzut pe ei dornici să-și amintească ce frumos era. M-a durut pentru că eu eram cu el și simțeam chestia asta care nu mai era în regulă. A venit la mine și a zis ”Stii ceva, tu nu mă mai atragi”. (...) Nu mai există șansa să mă întorc la sentimentele care au fost, dar acum e altceva, e foarte bine”, a explicat cântăreața.

Dana Marijuana: "Copiii mei sunt prietenii mei"

Cântăreața de rap mai are o fiică, pe Iris, în vârstă de șase ani. "Copiii mei sunt prietenii mei", spunea ea în 2020, invitată la Antena Stars. "Sunt două entități care au venit prin mine, trebuie doar să am grijă de ele și am o asigurare că cineva mă iubește cu adevărat. Necondiționat".

Citește și: Dana Marijuana s-a întors și fanilor nu le vine să creadă! Cum arată acum „cea mai fidelă fată”

Pe Alesia, a crescut-o o perioadă bunicul ei, tatăl Danei Marijuana, Ion Coteanu, până când acesta s-a stins din viață, în 2017. De-a lungul anilor, relația dintre Ion Coteanu și Dana Marijuana nu a fost neapărat plăcută, cei doi au avut perioade în care nu și-au vorbit deloc. Chiar dacă au existat însă conflicte, Dana Marijuana a mărturisit că îl admiră pe tatăl ei.

"Eu nu l-am urât sau ceva. Cred că mi-a arătat la maxim partea negativă a lucrurilor și a tot. Nici nu a fost nevoie să îl iert, l-am luat ca atare deși era dureros, deși mă duceam la spital, eu la spital mă duceam să mă odihnesc, vacanța mea era acolo. Mă voia perfectă, la propriu", a declarat Dana Marijuana, în 2020, la emisiunea "Showbiz Report" de la Antena Stars.

Dana Marijuana, prima femeie din România care a făcut hip-hop la un alt nivel, activează, oficial, din 1996. După perioada ei de glorie, a urmat o perioadă îndelungată în care nu a mai făcut muzică. Mai exact, după douăzeci de ani, Dana Marijuana s-a întors la marea ei pasiune, muzica, a spus ea anul trecut, când a fost invitată la Antena Stars. Tot în 2020 a lansat și o melodie, intitulată "Nu mi-e greu", în colaborare cu Chica Con Canna.

La 52 de ani, J Lo se antrenează intens la sală. Cât este de sexy „Jenny from the Block” și ce ținute alege la sală... Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x