Cum o învață Gianluca Vacchi pe fiica sa de 7 luni sa înoate. Imagini adorabile cu Blu Jerusalema la piscină

Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe alături de fiica lor Blu Jrusalema. De curând, milionarul a învățat-o pe micuța sa să înoate în piscină, iar videoclipul adorabil a atras atenția a peste 800.000 de oameni.

Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca

Profimedia

La doar 7 luni, Blu Jerusalema are parte de experiențe care o ajută să înțeleagă lumea înconjurătoare. Micuța a fost dusă la piscină de către părinții săi, acolo unde a avut parte de primul contact cu înotul.

Milionarul Gianluca Vacchi s-a ocupat ca micuța sa să simtă apa și să fie în sigurană în timp ce se joacă la piscină. Echipată cu pălărie pe cap și un maiou, Blu este țintă de tatăl său în timp ce dă din mânuțe de parcă ar vrea să înoate. Filmulețul din mediul onine a strâns peste 800.000 de aprecieri din partea urmăritrilor și numeroase comenetarii de apreciere din partea fanilor.

Tatăl său a lăsat și un mesaj înduioșător în descrierea videoclipului: "Primul tău contact cu o piscină mi-a arătat încă o dată că ești ca tatăl tău 😂. Te iubesc în fiecare zi mai mult, micuța mea Prințesă❤️", a scris Gianluca Vacchi.

Gianluca Vacchi, italianul în vârstă de 53 de ani, a devenit tată de fată, după ce iubita lui, cu 28 de ani mai tânără a născut primul copil în urmă cu câteva luni. Micuța Jerusalema a suferit o intervenție chirurgicală pentru a îndrepta defectul din naștere, iar acum se pare că și-a revenit complet. Micuța pare să nu mai aibă vreo problemă, iar părinții săi încearcă să-i ofere cel mai bun tratament.

Citește și: Gianluca Vacchi s-a filmat în timp ce se plimba cu fetița sa, Jerusalema. Cum s-a recuperat micuța după operație

Acum după ce a devenit tată, bărbatul încearcă să își facă mai mult timp pentru frumoasa lui familie, dedicându-se creșterii fetiței și fiind mereu aproape de soția lui căreia îi oferă tot sprijinul.

Cum a ajuns celebru Gianluca Vacchi

Gianluca Vacchi este extrem de cunoscut in Italia si nu numai. Nu este actor sau un showman, ci un om de afaceri extrem de bogat, un mostenitor al unui imperiu mondial al unei multinationale de ambalaje, iar averea lui se învârte în jurul unui cifre cu șase zerouri. De asemena, milionarul italian este cunoscut pentru petrecerile de pomină pe care le organiza în cele mai exclusiviste locații, iar femeile roiau în jurul lui.

Citește și: Soția lui Gianluca Vacchi împlinește frumoasa vârstă de 26 de ani. Cât de sexy e Sharon la 3 luni după ce a născut

Vacchi a ajuns în centrul atenției datorită stilului său de viață petrecăreț și extravagant, dar și felului în care arată. Pare că timpul a stat în loc pentru milionar, care la o vârstă destul de înaintată are un trup sculptat și un chip aproape natins de riduri.

Acesta trăiește în prezent o poveste de iubire fantastică alături de iubita sa. Sharon Fonseca, în vârstă de 25 de ani, i-a făcut cea mai mare bucurie afaceristului după i-a adus pe lume o fetiță.

Citește și: Gianluca Vacchi, poză emoționantă cu fiica sa în pătuț, într-un decor de poveste. Cum o privește starul pe micuța Jerusalema

La scurt timp după nașterea copilului lor, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au oferit un interviu pentru revista Hola, pe coperta cărora au și apărut. Proaspătul tătic povestea că fiica lor s-a născut cu o mică problemă de sănătate: avea gură de lup. Conform experților, un bebeluș se poate naște cu acest defect facial dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter.

Ultimele știri