Antena Căutare

Cum răspunde Luiza Palanciuc acuzațiilor făcute de Tom, fiul lui Mihai Șora, chiar în timpul slujbei de înmormântare

La slujba de înmormântare a lui Mihai Șora, fiul său, Tom, a acuzat-o pe Luiza Palanciuc că l-a împiedicat pe filosof să ia legătura cu ai săi copii. Iată cum se apără văduva lui Mihai Șora.

La slujba de înmormântare a lui Mihai Șora, fiul său, Tom, a acuzat-o pe Luiza Palanciuc că l-a împiedicat pe filosof să ia legătura cu ai săi copii. Iată cum se apără văduva lui Mihai Șora.

Profimediaimages.ro

În timpul înmormântării lui Mihai Șora, fiul său cel mic, Tom, a ținut un discurs în care i-a adus mai multe acuzații Luizei Palanciuc, văduva filosofului.

El spune că a aflat întâmplător că tatăl său s-a stins din viață și că relația cu Mihai Șora ”a fost sistematic împiedicată în ultimii zece ani”.

"Am aflat de moartea tatălui meu cu totul întâmplător, și anume o cunoștință a surorii mele a citit pe Facebook că a murit tatăl meu. Eu locuiesc și cu toții locuim în Germania.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Mihai Șora și soția Luiza Palanciuc Șora. Imagini rare cu cei doi

Am încercat de nenumărate ori în acești zece ani să iau contact cu el, nu am putut.
Relația noastră, a familiei noastre, cu tatăl nostru a fost sistematic împiedicată în ultimii zece ani. Nu am putut lua legătura cu el nici telefonic, nici prin mail, a fost blocată.

Acum trei ani am făcut o chestie specială - am venit neanunțat când erau demonstrațiile din august, din 2019, am venit spontan și acolo, practic, în piață, am vorbit cu tatăl meu și până la urmă, printr-o minune, am reușit să ne întâlnim de două ori într-un local, nu acasă.", a afirmat Tom Șora, fiul lui Mihai Șora.

Cum se apără Luiza Palanciuc Șora

Luiza Palanciuc Șora se apără și îl acuză pe Tom, fiul său vitreg, că denaturează adevărul.

„Tom Şora a minţit spunând că nu a fost lăsat să vorbească la telefon cu tatăl lui. Tom Şora, ca şi sora lui, Sanda Şora, nu i-au telefonat, pur şi simplu, lui Mihai Şora ani la rând - nici chiar de Sărbători sau de ziua lui, când a împlinit o sută de ani”, a scris pe Facebook Luiza-Palaciuc.

Citește și: Cine sunt copiii lui Mihai Șora. Filosoful și-a pierdut fiul cel mare în urmă cu câteva luni, dar nu a vorbit public despre asta

Ea a continuat: „Examinând istoricul apelurilor intrate la cele două numere active ale lui Mihai Şora: 02131863** şi 02131863**. Cel dintâi avea mereu robotul activat, unde oricine putea lăsa un mesaj, în caz că nu eram acasă. La care se adaugă numărul nostru de mobil, neschimbat de peste 20 de ani, şi pe care Tom Şora, ca şi dumneavoastră, de altfel, îl cunoaşteţi. Şi unde pot fi trimise sms’uri ori mesaje pe WhattsApp, atunci când este pus pe silenţios. De asemenea, nu i-au trimis nicio scrisoare, carte poştală, mesaj prin vreo altă persoană. (...)

Când spun „niciodată“ nu mă refer doar la ultimii ani, ci şi la deceniile dinainte de anul 2000, copiii lui Mihai Şora fiind stabiliţi în străinătate de la sfârşitul anilor ’70, începutul anilor ’80.(...)

În vârtejul organizării înmormântării, cu multe drumuri, proceduri, formalităţi, nu m-am gândit, efectiv, la Tom Şora. Probabil că ar fi trebuit să fiu mai pragmatică şi să-i telefonez. Nu sunt o fiinţă pragmatică, iar, pentru mine, ceea ce conta era, întâi de toate, Mihai Şora: gândul ca totul să decurgă impecabil, să fie la înălţimea omului înmormântat.“

Citește și: Cine a fost prima sotie a lui Mihai Șora. Mariana a murit in 2011

Motivul pentru care Claudia Pătrășcanu a avut parte de certuri cu soțul Andreei Bănică. Ce a făcut-o să plece din trupa ... Fiul lui Pepe a făcut primii pași! Ipostazele emoționante tată-fiu surprinse chiar de Yasmine Ody...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x