Căutare Live

Cum s-a terminat meciul dintre fostul căpitan dinamovist Giani Kiriță și Andi Constantin, fostă ispită la "Insula iubirii"

Giani Kiriță și Andi Constantin au fost adeversari în cușca MMA în cadrul galei RXF Superstar Edition iar rezultatul a fost unul fulger.

Giani Kiriță l-a făcut KO pe Andi Constantin, în gingul RXF Superstar Edition

Instagram

Cei doi adversari au acceptat provocarea unui meci în ring pornid de la ideea de promovare a acestui sport și cu mindsetul ca cine este mai bine pregătit, acela să câștige.

Giani Kiriță l-a doborât pe Andi Constantin cu un KO, printr-un croșeu de dreapta

Cu o diferență de vârstă de 14 ani între ei, Kiriță 45 ani și Andi 31, dar și performanțe sportive diferite, cei doi au urcat în ring cu ideea de a învinge cel mai pregătit.

Citește și:Giani Kiriță și fosta ispită, Andi Constantin, intră în cușca MMA. De ce luptă cei doi unul cu celălalt

Meciul s-a încheiat, cumva, înainte de a începe, Kiriță învingându-l pe Andi printr-un KO, printr-un croșeu de dreapta care l-a pus la pământ imediat pe Andi, potrivit Fanatik.

Ca înainte de orice meci, cei doi și-au aruncat săgeți dar au mizat pe ideea ca cel mai bun să câștige.

Citește și:Splash! Vedete la apă 2021. Giani Kiriță, campionul care a surprins cu o săritură de la 3 metri. “S-a văzut lipsa de antrenament"

Giani Kiriță, fost fotbalist și un obișnuit al show-urilor TV, a precizat încă din start că îl va învinge pe Andi, chiar dacă cel din urmă este cu mult mai tânăr decât el.

De cealaltă parte, Andi s-a pregătit cât de bine a putut.

Mă antrenez de patru ori pe săptămâna, pentru lupta din 10 mai, plus rutina mea obișnuită când vine vorba de sală. Am antrenamente de kickboxing și de jiu-jitsu care mă forjează destul de tare și realizez câtă muncă se depune în acest sport, a precizat Andi înainte de meci, potrivit sursei citată.

Sunt pregătit pentru victorie. Nu plec cu gândul că o să pierd. M-am antrenat foarte bine. În primul rând, vreau să promovăm acest sport. E o provocare.

Am făcut multe sporturi înainte. Am făcut fotbal. Am cochetat cu mai multe. Am făcut kempo la un moment dat. Mă pasionează sportul de contact, a încheiat el, potrivit aceleiași surse.

Delia, traumele prin care a trecut în liceu din cauza aubuzurilor profesorilor. Ce detalii a dezvăluit celebra artistă... Fotografia adorabilă pe care Gina Pistol a postat-o cu fiica ei, Josephine. În ce ipostaze a surprins-o pe micuța curioa...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x