Antena Căutare

Cum scăpa Prințesa Diana de paparazzi. Prințul Harry a dezvăluit secretul bine păstrat al mamei sale

Prințesa Diana era una dintre țintele preferate ale fotografilor. Aceasta avea mai multe trucuri prin care reușea să fenteze paparazzi. Unul dintre ele a fost dezvăluit de Prințul Harry.

Prințesa Diana era una dintre țintele preferate ale fotografilor. Aceasta avea mai multe trucuri prin care reușea să fenteze paparazzi. Unul dintre ele a fost dezvăluit de Prințul Harry.

Profimediaimages.ro

În cartea sa de memorii, căreia i-a pus titlul Rezerva, Prințul Harry povestește că a fost, de când se știe, agasat de paparazzi.

Relația cu fotografii care vindeau pozele cu el pentru sume uriașe era tot mai delicată. Tânărul prinț povestește că a fost urmărit de aceștia încă de când era mic și a ajuns să fie terorizat de sunetul blițurilor.

Ba mai mult, Harry a rămas dezgustrat când a privit raportul făcut de poliție despre moartea mamei sale. El a explicat că în imagini se observau aparatele de fotografiat și fețele celor care le țineau în mâini și s-a întrebat de ce niciunul nu a plătit pentru ce a pățit mama sa.

Citește și: Femeia căreia Printul Harry i-a spus “mamă” după ce Prințesei Diana a murit. Nu e o rudă și nici dădaca

Cum scăpa Prințesa Diana de paparazzi.

La un moment dat, agasat de oamenii care se țineau după el și îi criticau fiecare pas, Prințul Harry se temea să nu devină agresiv cu aceștia. El a dezvăluit faptul că paparazzi încercau să-l provoace: îl împingeau și chiar loveau.

Pentru a evita o altercație, care tot a avut loc, a decis să apeleze la un truc învățat de la mama sa. Prințesa Diana se ascundea, adesea, în portbagaj pentru a scăpa de blițurile asurzitoare.

Așa că, i-a propus bodyguardului său, căruia i-a promis că nu va da curs provocărilor venite din partea fotografilor să-l bage în portbagaj.

Citește și: Momentul viral în care Meghan Markle îl îmbrățișează pe Prințul Harry după un mesaj primit de la William: „Aș vrea să știu...”

Iată fragmentul din carte în care Prințul Harry povestește despre asta, redând un dialog cu bodyguardul său, Billy:

”- Va trebui să mă bagi în portbagajul mașinii, Billy. A făcut ochii mari.

- Vorbești serios?
- Doar așa nu voi fi ispitit să mă iau de ei, iar ei nu vor mai avea cum să facă bani pe seama mea. În felul ăsta, toată lumea ar fi avut de câștigat. Nu i-am spus lui Billy că mama obișnuia să facă lucrul ăsta”.

Citește și: Regele Charles nu și-a invitat nepoții, pe fiii lui Harry și Meghan Markle, la încoronare. Care este motivul

Mirela Vaida, fotografie de colecție de ziua ei de naștere. Cum s-a fotografiat prezentatoarea tv la cei 41 de ani... Imagini inedite de la cununia civilă dintre Puya si Melinda. Rapperul s-a supărat pe ziariști și a reacționat extrem atu...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x