Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Incredibil! Dan Negru, atacat cu pietre în Centrul Vechi al Bucureștiului! "Ne-am trezit ciuruiți de pietre" | Video

Dan Negru a fost atacat cu pietre în centrul Bucureștiului. Vedeta a postat imaginile pe conturile sale de socializare.

Dan Negru a avut parte de o plimbare mai puțin obișnuită în centrul Bucuresțiului, alături de un prieten. În timp ce se plimba pe stradă, prezentatorul s-a trezit atacat cu pietre de către o femeie de etnie rromă.

Dan Negru a reusit să filmeze incidentul, și spre norocul vedetei, atacatoarea nu l-a nimerit cu piatra, dar era cât pe ce să lovească un barbat care se deplasa cu trotineta prin zonă.

Gabriela Firea își aniversează ziua de naștere! Ce mesajul i-a scris Florentin Pandele și cum își alintă politicianul soția! "Ești cea mai curajoasă persoană pe care o cunosc"

Dan Negru, atacat cu pietre în centrul capitalei

Cunoscutul prezentator se plimba împreuna cu un prieten prin Centrul Vechi al capitalei, în timp ce a surprins cu telefonul o teribilă scenă. Amuzat, celebrul om de televiziune a postat imaginea pe conturile sale de socializare, lăsând si o explicație la descriere.

„Andreo e un tip născut in Istanbul care trăiește peste tot in lume. La vreo 40 de ani , omu’ e consultant tv cu doctoratul luat in jurnalism. Nu-i arăt fața din respect dar e genul intelectual , slăbuț, cu ochelari à la John Lennon. Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr….ne-am trezit ciuruiți de pietre ???De asta zic , adrenalina pe care o gasești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra ??? #româniapitorească”, a fost mesajul scris de Dan Negru, pe contul său de Instagram.

Împăcarea anului în showbiz! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, din nou împreună: "Noi am fost cuplul anului, despărțirea anului, împăcarea anului"

Clipul a adunat numeroase reacții și distribuiri din partea internauților care au rămas uimiți de ce le întâmplate, in timp ce alții s-au amuzat de situația prin care a trecut prezentatorul.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro