Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Dan Negru, dezvăluire neașteptată la nouă ani de la moartea Mădălinei Manole: ”Cum am fost noi, ăștia din media, complici la crimă” 

Au trecut nouă ani de când Mădălina Manole s-a sinucis, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, iar acum Dan Negru a făcut niște mărturisiri sfâșietoare. 

Au trecut nouă ani de când Mădălina Manole s-a sinucis, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, iar acum Dan Negru a făcut niște mărturisiri sfâșietoare.

La nouă ani de la moartea Mădălinei Manole, Dan Negru a dezvăluit, prin intermediul unui mesaj făcut public pe internet, că aceasta a fost împinsă la moarte de către presă.

”Mădălina Manole e din nou la știri.
Pe 14 Iulie s-a sinucis.
Păi să vă arăt cum era presa atunci și cum am fost noi, ăștia din media, complici la crimă!

Citește și: Nouă ani de la moartea Mădălinei Manole. Gestul ei a şocat o ţară întreagă. Ce a scris, de fapt, în biletul de adio

Când Mădălina avea 35 de ani,adică era mai tânără decat e azi Smiley care are 36, presa o dădea “trecută bine de prima tinerețe” și televiziunile și radiourile o ocoleau pentru că era “in vârstă”.

Când m-a întrebat de ce n-o chem mai des in show-urile mele, am tăcut .

În dimineaţa zilei de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere, fata cu părul de foc a fost găsită fără suflare în baia casei sale din Otopeni. Anchetatorii au stabilit că s-a sinucis cu Furadan, un pesticid foarte toxic care i-a secerat imediat viaţa şi a răpit-o de lângă copilul pe care şi l-a dorit atât de mult.
Intr-o ședința de redacție toți am preferat să-i chemăm pe N5 in locul Mădălinei doar pentru că erau mai tineri in buletine.

Cutremurător. Strigătul de disperare al Mădălinei Manole înainte de a se sinucide: „Vinde tot, vinde casă... Cum să închei, cum să fac”

Mădălina n-a rezistat presiunii.
Și ăștia de am rămas suntem complici la crimă !

La 35 de ani, Mădălina era “trecuta de prima tinerețe” pentru presa din România”, a scris Dan Negru în dreptul unei imagini făcute publice.

Recomandari