Căutare Live

Dana Nălbaru, ex-HiQ, împlinește 44 de ani. Cum arată acum

Dana Nălbaru are acum 44 de ani și una dintre cele mai admirate familii din showbiz. Deși anii au trecut, artista și-a păstrat trăsăturile intacte.

Dana Nălbaru are acum 44 de ani și una dintre cele mai admirate familii din showbiz

Instagram

O dovedesc imaginile publicate pe contul său de Instagram, unde este destul de activă.

Dana Nălbaru, dedicată familiei sale

După mulți ani în care fanii au putut să o urmărească pe micile ecrane și în sălile de concerte, Dana a renunțat la lumina reflectoarelor pentru micuții ei.

Sofia, Kadri și Roxana sunt cei care au făcut-o frumoasa blondină să se retragă din viața publică și să se dedice aproape în întregime familiei.

Aproape pentru că Dana nu își neglijează pasiunea pentru muzică. Dacă în anii 2000 se bucura de aprecierea publicului ca solistă a formației HI-Q, acum ea lansează cântece pentru copii.

Dar aceasta nu este singura ei ocupație. În ultimii ani, Dana Nălbaru s-a implicat activ în mai multe campanii umanitare.

Cum arată Dana Nălbaru la 44 de ani:

TO ME! 44, and counting 🥳🍾

O postare distribuită de dana nalbaru (@dananalbaru) pe

Mesajul transmis de Mihai Morar de ziua gemenelor lui. Urarea i-a emoționat pe fani... Cele mai mari mituri despre Jean Claude Van Damme, desființate de actor. Ce e adevărat și ce e fals din ce se spune desp...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri