Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dani Mocanu, filmat când sparge o mașină! „A recurs la perversiuni și m-a obligat să mă culc cu ea” | VIDEO

Celebrul manelist Dani Mocanu are din nou probleme și riscă să răspundă în fața legii după ce a fost surprins de camerele de surpaveghere în timp ce sparge o mașină!

Dani Mocanu are iar probleme

Se pare că incidentul s-a produs recent, iar detaliile ce au ieșit ulterior la iveală sunt de-a dreptul uluitoare.

DANI MOCANU, FILMAT CÂND SPARGE O MAȘINĂ

Una dintre tinerele cu care Dani Mocanu a avut o colaborare muzicală a dezvăluit că relația profesională a fost apoi mutată în dormitor și că cei doi s-au filmat reciproc în timp ce întrețineau relații intime.

CITEȘTE ȘI: Din ce face Dani Mocanu bani grămadă

Apoi blonda a dezvăluit că deși i s-au promis numeroase lucruri, manelistul nu și-a ținut cuvântul:

„E foarte periculos (...) L-am filmat când era dezbracat și el m-a filmat pe mine în timp ce întrețineam relații intime. Eu am șters filmările, nu am vrut să-i fac rău. Nu am mai vrut să am vreo legătură cu el. La început nu îmi era frică, era cuminte, m-a vrăjit. Imi e frică de acele imagini (...) M-a amenințat și pe mine și familia mea, de asta mi-am schimbat și numărul de telefon”, a mai declarat femeia păgubită, pentru Antena Stars.

După noaptea de amor, Dani Mocanu a spart mașina blondei, incidentul fiind înregistrat de camerele de supraveghere din zonă.

CITEȘTE ȘI: Dani Mocanu, chef cu poliţistul care l-a ameninţat

„Fata aceea m-a forțat să mă culc cu ea (…) Acea femeie a recurs la perversiuni și m-a obligat să mă culc cu ea. Au fost comise mai multe erori în numele meu”, a fost declarația șocantă a manelistului, după ce s-a aflat de acest scandal.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars ca să afli mai multe detalii despre acest caz.

Recomandari