Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dani Oțil, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Cum arăta prezentatorul de la "Neatza" pe vremea când era doar un elev | Foto

Toată lumea îl știe pe Dani pentru cine este astăzi, însă doar cei apropiați știu cum era prezentatorul, pe vremea când era doar un copil. Dani Oțil a postat, astăzi, pe pagina sa de socializare o fotografie de colecție, din vremea copilăriei.

Dani Oțil

Instagram / Dani Oțil

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți, dar și apreciați prezentatori TV de la noi. El prezintă alături de Răzvan Simion emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani!' de la Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri.

Pe lângă televiziune, „matinalul' este foarte pasionat de sporturi extreme, pe care le practică de câte ori are ocazia, mai ales în timpul liber

Cum arăta Dorian Popa înainte să tragă de fiare și să se umple de mușchi. Imagini din adolescența artistului | Foto

Recent, prezentatorul a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie de colecție, din vremea copilăriei. Imaginea a adunat într-o oră, aproximativ patru mii de aprecieri din partea fanilor.

Prin ce greutăți a trecut Dani Oțil

Dani Oțil are viața la care poate nici nu îndrăznea să viseze, o carieră de succes, o relație de dragoste care se îndreaptă spre altar și tot și-ar mai putea dori, însă lucrurile nu au stat așa dintotdeauna. Sportivul a comparat viața din anii inocenței cu cea de acum.

„Când sunt la pământ, pentru că uneori intervine oboseala, de foarte multe ori mă gândesc la locul de unde am plecat. Eu vin dintr-o familie modestă, iar acum am o maşină absolut superbă cu care merg la curse, am mecanici, am un buget, am un combinezon cu numele meu, adică trăiesc o poveste grozavă.

În Reşiţa erau curse stradale şi dacă m-ai fi întrebat atunci dacă vreodată o să fac aşa ceva, eu aş fi spus nu, pentru că eu cu creierul meu de copil şi cu nevoile de atunci nu puteam suprapune un asemenea vis peste realitatea mea.

Eu m-am învăţat cu greul din copilărie, când eram tot timpul flămând, făceam două-trei antrenamente pe zi la sport şi mi-era tot timpul foame, dar mai ales mi-era poftă de ceva dulce.

Mi-aduc aminte şi acum cum mă lipeam de geamul consignaţiei de la colţul străzii şi mă uitam la ciocolată prin geam şi nu ştiam când o să o mănânc.

Acum am un om care îmi aduce cafeaua în fiecare dimineaţă, la aceeaşi oră, cu fix aceeaşi cantitate de zahăr şi atunci nu m-ar bate Dumnezeu să zic că nu am chef de muncă?”, a mărturisit la un moment dat prezentatorul

Ramona Olaru, mai provocatoare ca niciodată. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” arată senzațional | Foto

Anii au trecut și experiențele l-au făcut pe sportivul originar din Reșița să vadă viața cu alți ochi, dar și să devină o personalitate extrem de apreciată în lumea sportului, cât și în televiziune unde face echipă de mai bine de 13 ani cu prietenul său, Răzvan Simion.

Recomandari