Daniela Crudu, imagine de colecție din adolescență. Cum arăta fosta asistentă TV la liceu

Daniela Crudu și-a surprins prietenii din mediul online cu o fotografie de colecție din adolescență, mai exact de pe vremea când se afla la liceu.

Daniela Crudu și-a surprins prietenii din mediul online cu o fotografie de colecție din adolescență

Instagram

Daniela Crudu se numără printre cele mai frumoase și îndrăgite femei din showbiz-ul românesc. Aceasta este apreciată pentru modul în care arată și pentrul felul său de a fi, însă foarte puțini știu cum arăta în adolescență frumoasa brunetă.

Fosta asistentă TV se mândrește cu cele mai apetisante forme și cu o frumusețe răpitoare, dar se pare că și în liceu impresiona cu aspectul său plăcut.

Cum arăta Daniela Crudu la liceu

Focoasa brunetă și-a surprins cei 689.000 de urmăritori de pe contul oficial de Instagram cu o fotografie de colecție. Aceasta le-a arătat tuturor cum arăta pe vremea când mergea la liceu prin intermediul unui Instastory.

Citește și: Daniela Crudu, imaginile care au pus pe jar publicul masculin. Cum arată într-un body provocator

Daniela Crudu a urmat studiile Colegiului Economic "Viilor", unde cucerea băieții cu frumusețea sa și farmecul deosebit.

În imagine se poate observa că fosta asistentă TV a apelat la o ținută scurtă și atrăgătoare, iar în jurul său roiau băieții ce voiau să o cucerească. Deși a apelat la mai multe intervenții chirurgicale de-a lungul anilor, Daniela Crudu le-a arătat tuturor că era extrem de frumoasă și înainte de a-și face tot felul de operații estetice.

Daniela Crudu a surprins pe toată lumea cu fotografia sa de-a dreptul emoționantă și plină de amintiri frumoase.

Daniela Crudu surprinsă în brațele unui bărbat

Recent, frumoasa brunetă a fost surprinsă în brațele unui bărbat misterios, iar toată lumea se întreabă dacă și-a găsit marea dragoste într-un final.

În ceea ce privește viața sa amoroasă, Daniela Crudu a avut parte de câteva eșecuri care au făcut-o să nu își mai dorească relații, însă fosta asistentă TV apare din nou în ipostaze tandre alături de o prezență masculină.

Imaginea a fost postată de bărbatul misterios, însă și focoasa brunetă a publicat diferite InstaStory-uri alături de el. Și-a găsit, oare, Daniela Crudu marea dragoste?

Fotografia a lăsat pe toată lumea cu gura căscată și a strâns un număr mare de aprecieri, semn că celor doi le stă foarte bine împreună.

Daniela Crudu a apelat la o nouă intervenție chirurgicală

Recent, fosta asistentă TV a decis să îți opereze bustul pentru a treia oară, deoarce își dorea o mărime mai mare și o altă formă.

Un lucru este evident, vedeta este un fan înrăit al bisturiului și nu îi este teamă să recunoască. Aceasta a dezvăluit în cadrul emisiunii că nu vrea să mai intervină cu o altă operație chirurgicală la nivelul bustului, însă și-ar dori să își facă alte intervenții pe viitor.

Citește și: Daniela Crudu, apariție de senzație după și-a pus silicoane noi! Cum arată acum decolteul vedetei

"Nu am avut nicio problemă cu celelalte, pur și simplu, mi-am dorit o altă formă și mult mai naturali. Eu vreau să se vadă forma cât mai naturală, sunt mai moi astea și nu sunt recomandate pentru orice fată genul asta de silicon. Textura este mai fină și mai moale, ăsta este noul model. Mă plictisisem de forma aia rotundă!", a mărturisit Daniela Crudu în cadrul emisiuni Xtra Night Show.

Ultimele știri