Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Danny Masterson, cunoscut din serialul „That ’70s Show”, acuzat de viol. Actorul riscă 45 de ani de închisoare

Actorul Danny Masterson, cunoscut din serialele „That ’70s Show” şi „Men at Work” şi din filmul „Yes Man”, este acuzat că a violat trei femei şi riscă o pedeapsă cu până la 45 de ani de închisoare, a anunţat miercuri procuratura din Los Angeles.

Incidentele reclamate de cele trei femei, care şi-au păstrat anonimatul, ar fi avut loc între 2001 şi 2003.

Masterson, în vârstă de 44, riscă o pedeapsă cu 45 de ani de închisoare, dacă este găsit vinovat. El a fost arestat miercuri dimineaţp şi eliberat în aceeaşi zi pentru o cauţiune de 3,3 milioane de dolari.

Punerea sub acuzare este stabilită pentru 18 septembrie.

Tom Mesereau, avocatul actorului, a transmis într-un comunicat citat de presa americană: „Masterson este nevinovat şi suntem convinşi că va fi exonerat, când toate dovezile vor ieşi la suprafaţă şi martorii vor avea ocazia să depună mărturie”.

El a adăugat că Masterson şi soţia lui sunt „şocaţi” de acuzaţii. „Cei cae îl cunosc îi cunosc caracterul şi ştiu că acuzaţiile sunt false”.

Danny Masterson a fost investigat de poliţia din Los Angeles din 2016. El juca în serialul Netflix „The Ranch” (2016), alături de Ashton Kutcher, dar producătorii au renunţat la distribuirea lui după un an, când au apărut la adresa lui acuzaţii de comportament sexual neadecvat. În mod repetat, Masterson a negat învinuirile.

Procuratura a mai spus miercuri că în două cazuri a refuzat să formuleze acuzaţii la adresa lui Masterson din cauza insuficientelor dovezi şi a prescrierii faptelor. Incidentele semnalate ar fi avut loc la finalul anilor 1990.

Sursa : news.ro

Recomandari