Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

De ce a divorțat Bănel Nicoliță? Declaratiile fostului fotbalist: "A fost nevoie să renunț la familie"

În urmă cu câteva zile, Bănel Nicoliță și-a asumat, public, ruptura definitivă dintre el și Cristina, mama copiilor lui.

Bănel Nicoliță

Facebook / Bănel Nicoliță

În cadrul unei emisiuni TV, Bănel Nicoliță a declarat că separarea de soția lui a avut loc în luna februarie a acestui an. Erau, însă, separați de doi ani.

“Nu vreau să intru în amănunte, vreau doar să spun cum stau lucrurile. Eu doar atât pot să confirm: sunt de doi ani și ceva de când nu mai sunt împreună cu fosta soție, oficial am divorțat în luna februarie, anul acesta, dar de doi ani și ceva noi doi nu mai avem absolut nimic”, a declarat Bănel.

La asta nu se aștepta nimeni! Bănel Nicoliță a divorțat după șase ani de căsncie. Abia acum s-a aflat ce-i reproșa Cristina

Vedeta de la FSCB a reușit să țină ascuns faptul că nu mai formează un cuplu cu Cristina.

„Am încercat să ne mai împăcăm, să ne mai dăm o șansă, am hotărât amândoi că e mai bine pentru copii să ajungem la un divorț. Dacă erau ceva probleme apăreau de mult în presă. Dar nu. Ne-am înțeles foarte bine, suntem alături de copii, avem două fete minunate, pe care trebuie să le creștem cu tot ce avem mai bun”, a dezvăluit fostul fotbalist.

De ce a divorțat Bănel Nicoliță? Declaratiile fostului fotbalist: "A fost nevoie să renunț la familie"

Fotbalistul a investit o sumă consistentă de bani pentru a amenaja un teren de joc, dar și pentru a dota echipa de fotbal cu toate cele necesare, finanțe cu care fosta soție a acestuia nu a fost de acord.

„Divorțul a fost din cauza mea. Eu am vrut sa fac ceva aici la Făurei și fosta mea soție nu a fost de acord. Am investit aici, m-am îndepărtat de familie. A fost nevoie să renunț la familie. Au intervenit discuții, reproșuri, acesta a fost motivul divorțului', a recunoscut antrenorul echipei Făurei, în cadrul unei emisiuni tv.

Fotbalul le-a adus faimă si bogăție! Fotbaliștii care și-au salvat familia din sărăcie! "Singurul lucru ca să ies din groapa cu șerpi era să joc fotbal"

Fostul fotbalist a spus că nu își dorește să facă publice amănunte despre noua iubită și a lăsat să se înțeleagă că, deocamdată, totul este bine între ei. Ulterior, a subliniat că atât el, cât și fosta soție luptă împreună pentru creșterea și educarea celor două fiice pe care le au împreună.

“Sunt plecat de acasă de doi ani și ceva, m-am mutat la Făurei, mi-am luat apartament în București. Divorțul a fost la notar, în februarie. Avem dreptul la viață și pot să umblu cu cine vreau eu, atâta timp cât sunt divorțat.

Dacă nu eram divorțat, nu apăream niciodată, pentru că respect familia și copiii. Viața privată am ținut-o foarte bine (n.r.: departe de ochii presei) și ce rămâne între mine și familie rămâne acolo.

Vreau să-i mulțumesc fostei soții pentru cele două fete minunate, noi doi vom lupta împreună să le oferim un viitor bun, vom face sacrificii să nu ducă lipsa noastră. Am fost cu fetele la mare trei zile, doar eu cu ele două, la munte”, a mai declarat fostul sportiv

Recomandari