Căutare Live

De ce își ține Andreea Antonescu iubitul ascuns și ce au hotărât cei doi. Vedeta este precaută

De ceva vreme, Andreea Antonescu este din nou plină de energie și trăiește o perioadă extrem de frumoasă. Și-a reluat concertele și iubește din nou.

Andreea Antonescu îți ține relația ascunsă din respect pentru partenerul ei

Antena 1 & Instagram

Artista simte că anul acesta este unul aparte pentru că viața ei a luat un nou sens. Andreea s-a reapucat de concerte, a revenit pe scenă, acolo unde se simte cel mai bine și iubește din nou.

Este o femeie statornică, îi plac relațiile iar de data aceasta a intrat într-una cu un jurnalist, mai tînăr decât ea.

Potrivit Fantik, cei doi au decis să nu-și facă relația publică pentru că el nu este persoană publică și nici nu își dorește statutul acesta.

Andreea Antonescu despre iubitul ei: "Pot spune că el mă completează"

Anul acesta e unul aparte. Simt asta. Profesional, am reluat concertele. Iar asta îți schimbă starea de confort interior.

Citește și:Cu cine se iubește Andreea Antonescu de ceva timp. Artista s-a declarat total îndrăgostită

M-am întors la pasiunea mea dintotdeauna, la ce știu că pot oferi oamenilor mai bun din mine. Dar schimbările nu s-au produs doar pe plan profesional, ci și pe cel sentimental.

De patru, cinci luni am pe cineva alături care mă înțelege și care mi-a redat bucuria. Pot spune pe deplin că mă completează, a spus ea, potrivit sursei citată.

Citește și:Cum se prezintă Andreea Antonescu la sala de fitness. Vedeta nu este deloc de ignorat

O face cu ușurință fiindcă mă știe de ceva vreme și în plus nici nu forțează nota! Am decis de comun acord să nu-i divulg identitatea.

El nu e o persoană publică, așa că pot înțelege reacția sa față de notorietate, față de reacția presei. E cineva despre care pot spune că mi-a devenit drag

Nu știu cum crede lumea că sunt, dar eu mă consider o fire atentă, care nu mă dau repede dusă într-o parte sau alta.

În viața nu am avut decât două povești de dragoste. Una a durat ceva mai mult de cinci ani, iar cealaltă, cea cu fostul soț, vreo 14.

Și poate că povestea cu Traian nu s-ar fi terminat, dacă nu ne-ar fi despărțit două continente. E mai greu să reziști în condițiile astea.

Viața îți oferă tot felul de provocări și reacțiile noastre sunt diferite. Dar dacă nici astea nu sunt niște semne ale statorniciei, atunci nu știu ce altceva aș putea invoca,a adăugat Andreea Antonescu, potrivit aceleiași surse.

Ce se întâmplă cu moștenirea lui Petrică Mîțu Stoian, la 5 luni de la decesul acestuia. Anunțul făcut de avocata familie... Cum arată și cine este soția lui Robert Powell, actorul care a jucat în Iisus din Nazareth...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x