Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

De la cine a moștenit Andreea Bălan frumusețea. Mama ei, o doamnă elegantă și discretă

Mama Andreei Bălan s-a ferit mai mereu să apară în lumina reflectoarelor, dar a fost al[turi de fiica ei ;i de nepoate tot timpul! Valeria B[lan îi este stâlp şi i-a fost aproape în cele mai grele momente Andreei, iar rolul de bunică i se potriveşte mănuşă

De la cine a moștenit Andreea Bălan frumusețea. Mama ei, o doamnă elegantă și discretă

După despărțirea Andreei Bălan de fostul soț, mama acsteia a ocupat lipsa din viața fiicei ei și a compensat cu mult ajutor în creșterea fetelor. Andreea Bălan a mărturisit că mama sa este de profesie inginer, însă a iesit special la pensie pentru a o ajuta în viața de familie.

Iată cum arată mama Andreei Bălan

Deși despărțirea reprezintă un punct de cotitură în viața Andreei Bălan, vedeta trece cu zâmbetul pe buze prin întâmplările mai puțin plăcute. Blonda se focusează pe creșterea celor două fete, Ella și Clara alături de mama ei, Valeria

La începutul lunii februarie, celebra cântăreață Andreea Bălan și partenerul său de viață, George Burcea, au anunțat că s-au despărțit. Vestea i-a uluit pe fani, mai ales că cei doi pozau adesea într-o familie extrem de frumoasă și fericită.

La 36 de ani, Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Frumoasa cântăreață este un artist în adevăratul sens al cuvântului, iar concertele sale aduc publicului un strop de magie, dar și melodiii cu versuri complexe, în care mulți se regăsesc.

ANDREEA BĂLAN, DEZVĂLUIRE DESPRE GEORGE BURCEA

Totuși, chiar dacă va petrece mult timp alături de fetițele sale, așa cum a zis chiar artista, una dintre condițiile impuse de cântăreață fostului soț este efectuarea testelor antidrog la o anumită perioadă. „Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici.

Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă prea curând și nu le voi prezenta pe nimeni”, a spus Andreea Bălan.

În cadrul respectivului interviu, Andreea Bălan a dezvăluit faptul nu vrea ca fetele ei să cunoască iubitele lui George Burcea și nici ea nu dorește acest lucru, cel puțin pentru trei sau patru ani: „Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu (...). Nu există șanse de împăcare, nu ne vom împăca. Ne vom vedea de viețile noastre. E normal să vină în vizită să le vadă pe fetițe”, a mai explicat atunci Andreea Bălan.

Andreea Bălan, pe micile ecrane

Pe Andreea Bălan telespectatorii Antenei 1 o vor putea vedea în fiecare sâmbătă, de la 20:00, în cel de-al 15-lea sezon al transforming show-ului „Te cunosc de undeva”.

În cel mai nou sezon al transforming show-ului difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor și a juriului „Te cunosc de undeva!”, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri. Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

Recomandari