Delia, cu posteriorul la vedere pe plajă, în Maldive. Imaginea care îi evidențiază trupul de invidiat

Delia a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare în costum de baie, în vacanța din maldive.

Delia a realizat o fotografie incendiară în vacanța din Maldive

Instagram

Delia a postat o serie de imagini pe contul său de Instagram în care surprinde momente din vacanța pe car eo petrece în Maldive. Jurata iUmor și-a fotografiat soțul în așternuri, sub clar pe lună, iar ea a pozat pe plajă, într-un costum de baie întreg, care îi scoate în evidență atuurile fizice. Jurata iUmor a postat o fotografie în care se observă că are un posterior și o siluetă de invidiat.

Peste 45 de mii de fani au apreciat postarea Deliei. În seria de fotografii mai întâi apare soțul Deliei, Răzvan Munteanu, iar ultimele 2 sunt imagini ale Deliei. După fotografia artistică în care Delia își ține echilibrul într-o pozție de balet, urmează o imagine cu vedeta relaxându-se în hamac.

Delia, în vacanță în Maldive

Delia se bucură de clipe de vacanță în Maldive, alături de Răzvan Munteanu.

Pe lângă imaginile pe care le postează pe contul său oficial, vedeta are și un cont special de Instagram numit „Delia nomad”, în care prezintă fel de fel de experiențe din călătoriile sale. La mare, sau la munte, Delia își ține urmăritorii la curent și postează fotografii spectaculoase. În una dintre edițiile iUmor, Delia i-a povestit colegului său Mihai Bendeac că plimbările sunt a doua ei pasiune, după mâncare.

„-Întreabă-mă ce-mi place să fac cel mai mult!

-Ce-ți place să faci cel mai mult?

-Să mănânc!

-Și ce-ți place cel mai mult după mâncare?

-Să mă plimb?”, a fost dialogul dintre Delia și Mihai Bendeac.

Delia a mărturisit că este îndrăgostită de explorare și caută să vadă cum trăiesc diverse popoare. De asemenea, Delia a precizat în repetate rânduri pe rețelele sociale că iubește să escaladeze munții și să facă efort în vacanță.

Citește și: Ce forme ascunde Delia sub haine! Poza la care au reacționat imediat fanii

Delia călătorește alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și fac o echipă bună nu doar în materie de iubire, ci și la capitolul afaceri! Răzvan Munteanu este impresarul Deliei, dar și un om de afaceri de succes, care deține mai multe localuri din Centrul Vechi din București.

Afecțiunea de care suferă Delia

Carismatica blondă e mereu veselă și optimistă, dar ea suferă de o boală rară care îi poate afecta grav starea de sănătatea dacă ajunge într-un stadiu mai avansat.

Citește și: Delia a apelat la o nouă schimbare de look ce i-a surprins pe fani. Cum s-a fotografiat vedeta în vacanță

Artista a recunoscut pe contul său de Instagram în urmă cu puțin timp că suferă de misofonie, o boală rară. Aceasta mai este cunoscută și ca ”sindromul sensibilității la sunete”.

Boala are mai mulți factori declanșatori, majoritatea constând în sunete comune, precum cele făcute de o persoană atunci când mestecă, oftează, fluieră sau cască, potrivit spynews.ro. De asemenea, pot apărea stări de anxietate și disconfort și atunci când persoana în cauză aude un zgomot de foire al picioarelor sau mișcarea repetată a acestora care atrage atenția.

Pe Delia o puteți vedea la masa juriului iUmor, în fiecare miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Vezi mai multe imagini în GALEIA FOTO.

Ultimele știri