Căutare Live

Deși credea că îl cunoaște foarte bine pe Cheloo, Delia nu s-a putut abține: „Pur şi simplu nu pot să mi-l imaginez făcând asta!”

Prezenţe constante pe piaţa media din România, pe cei trei juraţi „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1, îi leagã prietenii vechi.

Prezenţe constante pe piaţa media din România, pe cei trei juraţi „iUmor”, emisiune difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, îi leagă prietenii vechi.

Dacă între Delia şi Cheloo, relaţia s-a „sudat” în cadrul emisiunii „X Factor”, tot de la Antena 1, din al cãrei juriu au fãcut parte amândoi la un moment dat, de Mihai Bendeac o leagã sentimente şi mai puternice, actorul fiindu-i Deliei chiar cavaler de onoare la nuntã.


Cele nouă zile petrecute împreună la filmările pentru emisiune le-au demonstrat însă că nu se cunosc atât de bine cum credeau. Într-o pauză de filmare, Delia i-a mărturisit lui Mihai: „Ştii ce îmi e mie foarte greu? Să mi-l imaginez pe Cheloo făcându-şi un selfie! Pur şi simplu nu pot să mi-l imaginez făcând asta!”, a spus Delia, care a continuat: „În primul rând nici nu a avut telefon cu cameră până acum!”. Cheloo a elucidat însă rapid misterul: „Mi-am făcut patru selfie-uri în viaţa asta. Voiam să fotografiez ceva ce aveam pe mânecă, eram în maşină şi nu avea cine să îmi pozeze mâneca!”, a spus el, spre amuzamentul colegilor. „Aş fi vrut să văd asta dintr-o altă maşină, de la semafor!”, i-a spus Delia râzând, însă Cheloo i-a demonstrat că nici asta nu ar fi fost posibil: „Eram oprit în mijlocul satului, treceau vacile pe lângă mine şi aşteptând am făcut pozele!”.


Personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei îi aşteaptă pe concurenţii dornici să demonstreze că imaginaţia românului nu are bariere, în cea mai nouă ediţie a emisiunii „iUmor”, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Nu rata „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1!

Formele sale rubensiene au înnebunit bărbații și i-au adus o mulțime de bani. Un model XXL se lasă fotografiat în costum... Îl știe cineva pe domnul "Nicole Cherry"? Ei sunt tătici de fete celebre în showbiz-ul românesc...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x