Delia, fotografiată în costum de baie, în vacanță. „Ca o sirenă”. Cum arată trupul artistei

Delia a publicat recent o imagine în care apare făcând pluta, în vacanță. Vedeta postează rar astfel de fotografii.

Delia a publicat o imagine în costum de baie

Instagram

Delia nu este o adeptă a publicării de imagini în costum de baie, ea obișnuindu-și fanii cu hainele largi, lejere și nonconformiste. Totuși, recent artista a postat o imagine sexy, iar fanii au fost încântați să o privească.

Vedeta a publicat o imagine cu ea, aflându-se în ocean. Peste 24 de mii de fani au apreciat fotografia de vacanță a Deliei.

Delia, imagine rară în costum de baie

„Delia sublimă, ca o sirenă”, „Super tare poza”, „Ești atât de frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile pe care Delia le-a primit.

Citește și: Delia, în pantaloni scurți și dressuri de plasă, face furori pe Instagram. Cum s-a filmat diva

Delia, o fire excentrică, și-a obișnuit deja fanii cu ținute surprinzătoare și look-uri nemaivăzute. Recent, Delia a optat pentru o schimbare de look ingenioasă, cu părul vopsit în două culori, o nuanță de blond și una de șaten deschis.

Cu look-uri îndrăznețe și mereu pusă pe schimbări, Delia impresionează prin fizicul său fără cusur și ideile excentrice atunci când vine vorba de alegerea vestimentației.

Citește și: Delia, în pantaloni scurți și dressuri de plasă, face furori pe Instagram. Cum s-a filmat diva

Cu toate acestea, principalul său atuu este muzica, iar la acest capitol nu pare să aibă concurență, fiind extrem de bună în ceea ce face și primind mereu aprecierile publicului larg.

Ea se remarcă mereu prin stilul ei deosebit, coafurile inedite, machiajul excentric și hainele surprinzătoare pe care le combină în cele mai ciudate feluri, pentru unii. Cu un apetit de neimaginat pentru tot ce înseamnă fashion, artista e pasionată de modă, abordând mereu stiluri diferite și, surprinzător, toate îi vin de minune.

Delia alege de la ținute sexy la unele foarte confortabile, de la tocuri excentrice la sneakerși comozi.

Cum a ajuns Delia să fie celebră

Delia, în vârstă de 38 de ani, a rupt de-a lungul timpului topurile muzicale cu hit-uri care au rămas adânc înrădăcinate în mintea fanilor ei.

Delia Matache este în primul rând artist, însă aceasta a fost jurat și la X Factor, iar de câtiva ani este jurat la iUmor, un rol care i se potrivește ca o mănușă. Răsul ei bogat și vibe-ul pe care îl oferă la fiecare apariție au ajutat-o să-și creeze o imagine unică și să fie de neînlocuit.

Delia a debutat în lumea muzicală în 1999 în trupa N&D alături de Nicolae Marin (Nick). Piesele lansate la momentul respectiv - „Altfel”, ”Nu pot sa uit”, ”Nu e vina mea” sau ”Vino la mine” au fost de un real succes.

Din 2003 însă, Delia Matache, al cărei nume de scenă a devenit simplu - Delia - s-a lansat în cariera solo, primul album fiind ”Parfum de fericire”.

Ultimele știri