Căutare Live

Delia, într-un costum de baie minuscul, și-a lăsat formele la vedere. Cum s-a relaxat artista după o perioadă încărcată

Delia, frumoasa artistă care are una dintre cele mai bune voci din România, a postat pe Insta Story o serie de fotografii cu ea în costum de baie, relaxându-se în propria grădină.

Delia, frumoasa artistă care are una dintre cele mai bune voci din România, a postat pe Insta Story o serie de fotografii cu ea în costum de baie, relaxându-se în propria grădină.

Antena 1

Delia le-a arătat fanilor ei cum se relaxează după o săptămână plină de concerte, filmări și evenimente. Artista a decis să se relaxaze pe balconul propriei case, acolo unde are amenajată o trambulină, o piscină și multe plante.

Delia, într-un costum de baie minuscul, care i-a pus în valoare formele

Frumoasă artistă a postat câteva imagini pe Insta Stories cu ea în timp ce sărea în trambulină, în costum de baie.

Citește și: Delia lansează ”OTZL GLTZ”, hitul verii, piesa virală care (re)cucerește România

Delia s-a relaxat la piscină și apoi a făcut mai multe poze în costum de baie care au atras atenția fanilor. Ea a pus pe jar suflarea masculină cu trupul ei intens lucrat la sală după ce le-a arătat fanilor ce forme ascunde sub hainele largi.

Chiar dacă e posesoarea unui trup de invidiat, Delia preferă să poarte adesea haine largi și comode. Nu de puține ori artista a povestit pe Insta Stories, dar și într-un podcast că hainele largi o ajută să se simtă mai puțin expusă și mai mult în siguranță.

Vedeta a vorbit pe Insta Stories despre perioada aglomerată pe care a avut-o și cea care urmează pentru ea. După concertele de pe 1 și 2 iunie, Delia și-ar fi dorit să plece în vacanță imediat, dar, din păcate mai urmează câteva concerte și filmări.

Abia după toate acestea va putea să își planifice câteva zile de relaxare departe de casă. Frumoasa blondină a spus că e nerăbdătoare să plece din nou în Alpi și chiar a postat câteva fotografii și video-uri de când a fost ultima oară în excursii în Munții Alpi, spunând că îi este dor de peisajele și atmosfera de acolo.

Cu un trup de zeiță, Delia s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie minuscul, în timp ce sărea și râdea în trambulină. Artista, cu o fire copilăroasă, are un stil vestimentar aparte care o diferențiază de toate celelalte vedete din țară.

Frumoasa blondină a ținut să le mulțumească tuturor celor care au ajutat-o la organizarea spectacolelor Rockadelia și, de asemenea, fanilor care au fost prezenți la evenimente.

Ce spune Delia despre ideea de a deveni mamă

Delia, în vârstă de 40 ani, este căsătorită de mai mulți ani cu Răzvan Munteanu, cel care îi este și manager. Frumoasa artistă a vorbit deschis despre faptul că e adesea întrebată dacă își dorește să devină mamă.

Citește și: ”Rockadelia”. Ce artiști vor mai urca alături de Delia pe 1 și 2 iunie. Lista completă a invitaților speciali

Delia Matache și Răzvan Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de 10 ani. Ei și-au unit destinele în anul 2012, iar de atunci formează un cuplu imbatabil.

De curând, Delia a fost prezentă la o acțiune cu rol educativ pentru copii și tineri. Acolo ea a fost întrebată de către un reporter al publicației CanCan despre dorința sa de a avea un copil. Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară.

„Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță, ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta ne mai gândim!”, a spus artista, potrivit CanCan.

Care este numele complet al Oanei Moșneagu. Află detalii mai puțin cunoscute din viața actriței din serialul "Adela... Ce planuri are în viața amoroasă Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x