Delia, schimbare îndrăzneață de look. Cum arată jurata iUmor cu părul în două culori și cu breton: „Credeam că e o perucă”

Delia a intrat pe mâna stiliștilor și s-a înfățișat cu o schimbare de look de-a dreptul spectaculoasă.

Delia și-a uimit fanii cu o schimbare curajoasă de look

Instagram

Delia și-a surprins atât fanii cât și colegii de breaslă cu o schimbare de look cu totul deosebită. La prima vedere mulți au crezut că artista s-a fotografiat purtând o perucă, dar la o privire mai atentă au constatat că s-au înșelat. Vedeta s-a fotografiat și când părul proaspăt vopsit nu i se uscase, demonstrând astfel că a apelat la o schimbare de look.

Jurata iUmor are acum părul în două culori și cu breton. Delia este pe jumătate blondă (jumătatea dreaptă) și pe jumătate șatenă (jumătatea stângă).

Peste 51 de mii de urmăritori au apreciat seria de imagini în care Delia apare cu noua schombare de înfățișare.

Delia, schimbare spectaculoasă de look

Nu numai fanii au fost cei care au complimentat-o pe Delia, ci și vedetele.

„Woooooooooooooooow”, a scris prietena Deliei, Antonia.

„Wow!! Chiar eram sigură prima dată că e perucă!”, a scris Carmen Grebenișan.

„Omg! Miștoooooo”, a scris Nicoleta Nucă.

„Fresh!”, a comentat Inna.

„Cool”, a fost comentariul lăsat de Misha.

De asmeenea, și fanii au complimentat-o pe frumoasa Delia:

„Oooo ce schimbare îndrăzneață, „Ești superbă”, „Cât de fain”, „Ce tare”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în drptul postării Deliei.

Delia a lansat o nouă piesă alături de Nane

Cariera muzicală a artistei într-o continuă evoluție înflorește din nou, iar Delia a lansat o nouă piesă.

Delia, una dintre cele mai faimoase cântărețe din țară, a lansat recent o nouă piesă, de data aceasta alături de Nane. Melodia se numește “În Rai”, iar versurile spun povestea unei iubiri perfecte, care îi face pe oameni să se simtă ca în rai fără să fi murit.

Citește și: Delia face furori într-o rochie colorată scurtă și pantofi fosforescenți. Cum s-a fotografiat diva blondă

Cu look-uri îndrăznețe și mereu pusă pe schimbări, Delia impresionează prin fizicul său fără cusur și ideile excentrice atunci când vine vorba de alegerea vestimentației.

Cu toate acestea, principalul său atuu este muzica, iar la acest capitol nu pare să aibă concurență, fiind extrem de bună în ceea ce face și primind mereu aprecierile publicului larg.

Cum s-a lansat Delia în lumea muzicală

Delia, în vârstă de 38 de ani, a rupt de-a lungul timpului topurile muzicale cu hit-uri care au rămas adânc înrădăcinate în mintea fanilor ei. Delia Matache este în primul rând artist, însă aceasta a fost jurat și la X Factor, iar de câtiva ani este jurat la iUmor, un rol care i se potrivește ca o mănușă. Răsul ei bogat și vibe-ul pe care îl oferă la fiecare apariție au ajutat-o să-și creeze o imagine unică și să fie de neînlocuit.

Delia a debutat în lumea muzicală în 1999 în trupa N&D alături de Nicolae Marin (Nick). Piesele lansate la momentul respectiv - „Altfel”, ”Nu pot sa uit”, ”Nu e vina mea” sau ”Vino la mine” au fost de un real succes. Din 2003 însă, Delia Matache, al cărei nume de scenă a devenit simplu - Delia - s-a lansat în cariera solo, primul album fiind ”Parfum de fericire”.

Ultimele știri