Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Destinele întunecate ale „fetelor Disney": droguri, alcool și amor

De la vedete de filme pentru copii la dependente de acool, droguri sau actrițe în filme pentru adulți. Ele sunt fetele „Disney” care au șocat pe toată lumea cu felul în care s-au transformat.

Fostele vedete Disney

http://hepta.ro/

Despre multe dintre ele promabil ai și uitat că au apărut la Disney sau și-au început cariera în industria filmelor și serialelor pentru copii.

Prima pe listă este Britney Spears care și-a început cariera în „fabrica Disney” în „Mickey Mouse Club”, la doar 11 ani. Mai târziu a devenit diva pop și de la sfârșitul anilor 90, până când a încetat să fie denumită „mireasa virgină a Statelor Unite”. Aceasta este foarte cunoscută pentru diminețile în care pleca de la petreceri sub influența drogurilor și a alcoolului. Poze cu aceasta în ipostaze jenante împânzesc internetul.

Destinele întunecate ale „fetelor Disney": droguri, alcool și amor

Ea mai este cunoscută pentru că s-a sărutat cu Madonna și că a avut o relație furtunoasă cu Justin Timberlake. Mai mult, prima sa căsătorie a durat doar câteva ore, iar la 25 de ani era mamă, deși a sfârșit prin a-și pierde custodia copiilor săi.

Miley Cyrus

Nu o putem trece cu vederea pe Miley Cyrus. „Hannah Montana” i-a dat faimă, dar celebritatea a ajuns să devină cel mai grav coșmar al său. După ce a jucat acest personaj Disney timp de cinci ani, cântăreața s-a simțit sufocată de o personalitate care nu o făcea să se simtă bine.

Destinele întunecate ale „fetelor Disney": droguri, alcool și amor

Cântăreața s-a săturat de Hannah și a introdus-o pe Miley Cyrus în societate prin intermediul scandalurilor. Dansând provocativ, apărând consumul de droguri, folosind un limbaj obscen ... A sfârșit ca fiind o antiteză a vedetei Disney.

În prezent aceasta a revenit în atenția publicului din cauza espărțirii furtunoase cu Liam Hemsworth, după ce se presupunea că a fost infidelă.

Selena Gomez

Protagonista filmului „The Wizards of Waverly Place” și-a început cariera la Disney. Serialul a fost în prezent din 2007 până în 2012. Doar doi ani mai târziu, în 2014, cântăreața a trebuit să intre într-o clinică. Ea a fost nevoită să anuleze turneul în Asia din cauza problemelor de anxietate și dependența de alcool. Selena mai este conoscută pentru relația furtunoasă avută cu Justin Bieber.

Destinele întunecate ale „fetelor Disney": droguri, alcool și amor

Selena Gomez suferă, de asemenea, de o boală autoimună în care sistemul imunitar în sine afectează celulele și țesuturile sănătoase în mod greșit. Din această cauză, ea a avut nevoie de un transplant de rinichi pentru a supraviețui.

Demi Lovato

Demi a avut probleme încă din copilarie atunci când se chinuia să facă față posturii de vedetă dobândită . datorită filmului „Camp Rock”. De atunci, câmtăreața duce o luptă continuă cu exceselor și a dezechilibrele psihice. Aceasta a fost de mai multe ori internată în clinici de dezintoxicare, fiind cunoscută pentru dependența de droguri. În ulrmă cu ceva timp a vaut parte de o supradoză și a fost la un pas de moarte.

Destinele întunecate ale „fetelor Disney": droguri, alcool și amor

Bella Thorne

Bella s-a schimbat complet în ultima vreme. De la debutul său glorios în CeCe Jones în „Shake It Up”, personaj jucat între anii 2010 - 2013, și până astăzi ea stârnit valuri uriașe de controverse.

Destinele întunecate ale „fetelor Disney": droguri, alcool și amor

După ce look-ul ei a dvenit unul de fată rea, fosta vedetă Disney a avut relații intime cu femei și a ajucat în propriul său film pentru adulți. Mai nou, acesata a primit chiar un premiu din partea PornHub

Recomandari