Detalii incredibile despre Selena Gomez, după ce Justin Bieber s-a logodit: ”A fost surprinsă. Își petrece timpul cu prietenele și merge la biserică!”

 
+3 click pentru
galerie

Vestea că Justin Bieber s-a logodit cu top-modelul Hailey Baldwin nu pare să o fi afectat prea tare pe Selena Gomez, fosta iubită a cântărețului canadian. 

De curând, actrița a fost surprinsă de fotografi într-o formă de invidiat și, mai mult de atât, ea a afișa un zâmbet, semn că logodna lui Bieber n-a afectat-o. 

”Selena Gomez a fost surprinsă de logodna care a venit atât de repede, însă de la Justin Bieber se poate aștepta la orice, știind cum e. Oricum, nu-i pasă.”, a mărturisit o sursă apropiată cântăreței conform E!News. 

”A trecut peste despărțirea de Justin. Mental, e foarte bine. Nu se gândește să-și dea întâlniri, pentru că se focusează pe ea. E foarte fericită să petreacă timp cu prietenele ei ori să meargă la biserică.”, a mai povestit sursa respectivă. 

Justin și Selena s-au împăcat în toamna anului trecut și păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, însă în luna martie cei doi au decis să ia o pauză în relație, care s-a dovedit a fi de fapt finalul poveștii lor de iubire.

Cântărețul canadian și top modelul s-au logodit zilele trecute, în timpul vacanței în Bahamas. Cei doi sunt prieteni buni de ani de zile și ei ar fi avut o relație și în 2014.
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe