Căutare Live

Detalii picante din trecutul soției Prințului Paul. Cine este Lia și cu cine a fost căsătorită, înainte de a deveni „prințesă”

Lia i-a fost mereu alături soțului ei, Prințul Paul Lambrino de România, chiar și acum când a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru mai multe infracțiuni. Femeia a fost implicată în mai multe scandaluri care au făcut înconjurul lumii.

Înainte de a se căsători cu Prințul Paul de România, Lia a divorțat de un avocat celebru din Statele Unite, alături de care are și o fată, care în trecut a acuzat-o că i-a furat banii din fondul de rezervă pentru studii.

Hepta & Antena 1

Pe Prinţul Paul Lambrino al României, cunoscut și drept Prințul Paul de România îl cunoaște toată lumea. Mai ales acum, după ce a fost condamnat la 3 ani şi patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa. Pentru că polițiștii nu l-au găsit acasă în ziua în care s-a aflat sentința, Prințul Paul a fost dat în urmărire, iar în urmă cu doar câteva zile a fost prin la Paris.

Cea care i-a fost mereu alături, este soția lui Lia Lambrino. Femeia care se revendică drept „prințesă de România”, l-a susținut în toată această perioadă, însă mulți nu știu detalii din trecutul ei tumultos. Înainte de a-l cunoște pe Prințul Paul, Lia a mai fost căsătorită și a trecut printr-un divorț care a animat presa internațională, dezvăluie Ok!Magazine.

Cu cine a fost căsătorită Lia Lambrino, înainte de a deveni „prințesă de România”. Femeia a trecut printr-un divorț zgomotos

Prinţul Paul Lambrino al României și soția sa, Lia, au apărut în peisajul autohton la scurt timp după anii ’90 și nu se știau prea multe despre ei. Pentru o perioadă s-a crezut că bărbatul este nepotul Regelui Carol al II-lea și că a venit pentru a revendica proprietățile Familiei Regale, dar în scurt timp s-a făcut lumină în cazul lor.

Paul-Philippe Lambrino s-a născut la Paris, pe 13 august 1948 și este fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino și al primei soții a acestuia, Hélène Henriette Naravitzine. Din punct de vedere biologic, el este nepotul lui Carol al II-lea, dar nu are niciun rang și nici nu poate folosi sintagma „de România“, cât timp șeful Casei Regale române nu l-a recunoscut ca atare, transmite aceeași sursă.

După ce tatăl lui s-a recăsătorit cu o americancă, ei s-au mutat la Londra, unde Paul-Philippe Lambrino a urmat Școala Gordonstoun, în același timp cu Prințul Charles al Marii Britanii și a continuat să fie încojurat de cei cu viță nobilă.

Invitat să participe la o gală UNICEF de la Londra, Paul Lambrino a întâlnit-o pe Lia Georgia Triff, cetățeancă americană de origine română, proaspăt sosită de peste Ocean.

Lia s-a născut în Statele Unite, pe 23 februarie 1949, la Naval Station Great Lakes, dintr-o mamă româncă şi un tată american. La vârsta de 25 de ani, ea s-a căsătorit cu un celebru avocat american, Melvin Belli, care avea la acea vreme 64 de ani.

Soțul acesteia era, de asemenea, și unul dintre cei mai în vogă avocați ai momentului și în consecință, extrem de bogat. Printre clienții săi s-a numărat și Jack Ruby, cel care l-a împușcat pe Lee Harvey Oswald, presupusul asasin al Președintelui american John F. Kennedy.

După 16 ani de căsnicie, presarată cu scandaluri sexuale și petreceri pline de droguri, Lia a decis să divorţeze, iar asta a dus la un nou scandal de proporții. Presa a scos la iveală detalii picante din viața lor de cuplu, iar bărbatul a acuzat-o pe Lia că l-a înșelat și i-a omorât câinele.

„Cel mai scandalos, murdar și sordid divorț din istoria orașului San Francisco", scria cotidianul „San Francisco The Examiner” la acea vreme. „M-a costat 15 milioane de dolari”, declara Melvin Belli despre Lia, cea de-a patra lui soție atunci.

În același timp, actuala soție a lui Paul de România îl acuza pe fostul soț că a abuzat-o verbal atât pe ea, cât și pe fiica lor Melia, în vârstă de doar 15 ani pe atunci. Divorțul a fost pronunțat în 1988, iar veniturile Liei au crescut cu 15 milioane de dolari, datorită faptului că cei doi aveau un copil.

Citește și: Cum arată și ce mai face Prințesa Lia în 2021. Imagini recente cu soția Prințului Paul

Prințul Paul de România, condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare

Lia Georgia fostă Triff și Paul-Philippe Lambrino s-au căsătorit în 1996, la Mânăstirea Cașin. 15 ani mai târziu, când Lia avea 58 de ani, s-a născut fiul lor, Carol Ferdinand. Deși mulți au presupus că a apelat la o mamă surogat, soția lui Paul de România insistă că a rămas însărcinată în urma unui tratament cu celule stem

„A fost o sarcină programată, dar am fost ajutați de minunile științei moderne”, a declarat ea pentru Daily Mail.

La scurt timp, fiica sa din prima căsătorie, Melia, a acuzat-o că i-ar fi cheltuit 90.000 de dolari dintr-un fond rezervat studiilor. Din această cauză, tânăra ar fi fost nevoită să renunţe la cursurile pe care le urma la Universitatea Glasgow.

Lia i-a fost mereu alături soțului ei în toate acțiunile de „revendicare a averii”, inclusiv în cazul Pădurii Snagov și a Fermei Regale Băneasa, în posesia cărora a intrat fraudulos. Pe 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Braşov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva Prințului Paul, fiind condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de cumparare de influenţă si complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

De-a lungul timpului, el a mai cerut 50 de castele și clădiri istorice și peste 600 de kilometri pătrați de terenuri din întreaga țară care au aparținut Familiei Regale a României, pentru săvârşirea infracţiunilor de cumparare de influenţă si complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Care este adevăratul motiv pentru care Florin Pastramă a părăsit-o pe Brigitte Sfăt. Bruneta a spus totul... În ce relație a rămas Andreea Bălan cu sora fostului iubit. Sonia Argint, primele declarații despre prietenia dintre ele...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
x