Detaliul mai puțin știut despre iubita lui Dorian Popa. Cu câți ani este Claudia Iosif mai mare decât artistul

Dorian Popa și Claudia Iosif, aka Babs, formează unul dintre cele mai puternice și solide cupluri din showbizul românesc.

Cu câți ani este Claudia Iosif mai mare decât artistul

Instagram

Cei doi sunt împreună de câțiva ani, însă nu se gândesc să se căsătorească. Motivul a fost explicat de către Babs, al cărui nume real este Claudia Iosif, într-un interviu acordat în perioada când Dorian Popa participa la Asia Express.

La acea vreme, ea spunea că nu crede în căsătorie. Potrivit ei, partenerii ar trebui să rămână împreună atâta timp cât se simt bine unul în preajma celuilalt și nu pentru alte interese.

Cu ce se ocupă Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa

Claudia Iosif, aka Babs, este designer vestimentar. Cel mai important critic și „consultant” al său este Dorian Popa, deși acesta nu are studii în domeniu.

Citește și: Claudia Iosif, ținuta provocatoare care a atras toate privirile. Cum s-a lăsat fotografiată iubita lui Dorian Popa

Tânăra are propria afacere de succes și câștigă sume importante de bani, demonstrând că este o femeie independentă, ce nu se mulțumește doar cu faima lui Dorian Popa.

Nu o dată, Claudia Iosif a apărut conducând o mașini cu mulți cai putere sau purtând bijuterii foarte scumpe.

Ce diferență de vârstă există între Dorian Popa și iubita Babs

Puțini știu că Dorian Popa este mai tânăr decât iubita sa, Claudia Iosif. Asta pentru că, diferența de vârstă nu se observă datorită formei fizice de zile mare în care se află Babs.

Cu toate că este mai mare decât partenerul său cu șase ani, Claudia arată incredibil de bine la cei 38 de ani pe care îi are.

Citește și: Dorian Popa s-a iubit cu Alexandra Stan în adolescență. Ce dezvăluiri face artista

La fel ca Dorian, ea acordă o atenție sporită felului în care arată, deși recunoaște că a apelat încă de când era adolescentă la câteva intervenții estetice.

Câți bani câștigă lunar Dorian Popa

Dorian Popa are o carieră de succes începută în televiziune și ulterior continuată pe mediile sociale, care l-au adus mult mai aproape de admiratorii săi.

Cântărețul este o adevărată vedetă atât pe Instagram, unde adună o comunitate de 2,2 milioane de urmăritori, cât și pe Youtube, unde este urmărit de aproximativ două milioane de oameni.

Citește și: Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, sexy cu umerii goi. Cum impresionează Babs pe rețelele de socializare

Invitat într-o emisune TV, Dorian Popa a răspuns tuturor curiozităților legate de banii care îi vin acestuia din Youtube. La finalul lunii artistul numără aproximativ 100.000 de euro de pe urma vizualizărilor, a videoclipurilor cu un conținut interesant și a publicității pe canalul de Youtube.

„Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa, la Aleph News.

Ultimele știri