Dezbrăcate, ca să nu fie îmbrăcate! Cum arată cele mai celebre actrițe de la Hollywood în scene care taie răsuflarea

 

 Logica spune că, atunci când ai rolul principal într-un film de acţiune, trebuie să fii cât mai bine îmbrăcată, astfel încât să nu te umpli de zgârieturi atunci când alergi şi sari de la înălţime! Sau, dacă eşti distribuită în rol de savant, nu ai de ce să arăţi prea multă piele. Nici dacă eşti agent sub acoperire sau o prinţesă războinică.

Însă reţetele de la Hollywood nu apelează întotdeauna la logică. Mai bine să vedem ce personaje de film au fost dezbrăcate în mod nejustificat.

  • Lelloo, Fiinţa Supremă din "The Fifth Element", avea drept misiune salvarea planetei. Cu toate acestea, producătorii filmului au considerat că trebuie să profite de frumuseţea Milei Jovovich, aşa că i-au creat un costum din bandaje, care mai mult o descoperau decât o acopereau.
  • Ginger Knowles este agent sub acoperire şi, din câte se pare, are mai multe arme decât farduri. Tocmai de aceea, este aproape inexplicabil de ce productorii filmului "Swordfish" au decis să insereze momente în care Halle Berry e mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Oricum, au fost nevoiţi să o recompenseze cu o "primă de dezbrăcare" de o jumătate de milion de dolari.

  • Fetele Bond trebuie să fie sexi, fără doar şi poate. Este una dintre caracteristicile fiecărui film al seriei. Cu toate acestea, în "The World Is Not Enough", a fost aproape ilară apariţia doctorului Christmas Jones, specialistă în fizică nucleară. Indiferent cât de bine arăta Denise Richards, echipamentul format din maieu şi pantaloni scurţi a fost pur şi simplu penibil.
  • Prinţesa Leia din Star Wars a reprezentat un ideal de frumuseţe pentru multe generaţii de fani. Dar, după ce în primele filme este prezentată ca o mare luptătoare, a fost chiar jenant ca - în "Return of the Jedi" - Carrie Fisher să apară îmbrăcată într-un costum sumar şi legată cu un lanţ de gât, în calitate de jucărie a oribilului Jabba the Hutt.

  • Nici Scarlett Johansson nu a avut mai mult noroc, în pelicula "The Avengers". Altfel Natasha Romanoff nu ar fi fost nevoită să lupte cu nişte mafioţi ruşi, îmbrăcată într-o rochie mini, strâmtă şi decoltată. Însă, deşi costumaţia era de club, nu de război, scenariştii au ajutat-o să învingă.

  • De acord, "Tomb Raider" este un film inspirat din jocul video cu acelaşi nume, însă de ce trebuia ca producătorii să păstreze îmbrăcăminte Larei Croft?! Numai o inconştientă ar fi pornit la luptă, printre gloanţe şi monştri, îmbrăcată doar în maieu şi în pantaloni scurţi. Iar adăugarea scenei de seminuditate de la duş a fost total gratuită.
  • În mod sigur, nu talentul actoricesc a fost motivul pentru care Megan Fox a fost aleasă pentru rolul Mikaela Banks din "Transformers". Dar de aici şi până la a o obliga să facă ceva sexi în fiecare scenă semnificativă, e o altă poveste. Cu toate acestea, Megan s-a achitat cu succes de sarcina primită. Adică a arătat cât de mult i s-a cerut să arate.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe