Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Dezvăluiri incredibile despre incendiul ce a mistuit, în doar câteva ore, întreaga avere a Angelei Rusu

Angela Rusu trece prin momente dificile după ce, weekendul trecut, sala de evenimente pe care o deținea a ars din temelii, din cauza unui scurtcircuit produs la un aparat de aer condiționat. 

Artista a declarat că ea a fost cea care a sesizat incendiul, a sunat la 112 și a avut grijă ca toți angajații să fie evacuați.

În ciuda acestui eveniment neplăcut, Angela Rusu a declarat că se bucură că nu au exista victime. Artista deținea această afacere împreună cu tatăl ei, fiind deschisă în luna mai, după o investiție de 650.000 de euro.

Angela Rusu vrea să se mute în casă nouă

Echipa Acces Direct a fost invitată, în luna noiembrie a acestui an, în locuința Angelei Rusu, un apartamentul de lux, pe două etaje, cu „iz american”.

„Este un apartament pe două nivele, am o suprafață de vreo 160 de metri pătrați. Am avut și casă dar am vândut-o între timp, undeva aproape de Gherla. Am ales varianta cu apartamentul pentru că suntem foarte mult timp plecați și atunci am zis, ne trebuie ceva mai intim” , a povestit artista.

Însă acum, artista consideră că nu îi mai ajunge spațiul și se gândește să achiziționeze o casă.

„Vreau să vă spun că nu prea îmi place mie stilul ăsta contemporan, de asta și vedeți aici un stil mai clasic am ales, cu toate că la un apartament nu prea se preteaza un stil clasic, dar având aici foarte mare spatiu, am zis să mă duc pe varianta care mie îmi place, așa mă simt bine. Am avut și pe cineva care m-a ajutat la decorare ca și idei, dar eu am vizualizat ce vreau” , a adăugat aceasta.

Sursa: Antena Stars

Recomandari