Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Diana Dumitrescu aniversează doi ani de mariaj. Ce mesaj emoționant i-a transmis soțului ei: "Te iubesc așa cum ești" | Foto

Diana Dumitrescu a avut, marți, parte de o zi cu totul specială. Frumoasa blondină a aniversat doi ani de mariaj. Ce mesaj emoționant i-a transmis partenerului ei.

Diana Dumitrescu aniversează doi ani de mariaj

Facebook

Frumoasa Diana Dumitrescu a sărbătorit doi ani de mariaj alături de soțul ei. Cu această ocazie, fosta prezentatoare TV a postat câteva fotografii pe conturile sale de socializare, alături de un mesaj ce conținea și o declarație extrem de frumoasă adresată partenerului ei.

Anda Adam, apariție în cel mai minuscul bikini. "Profit de ultimele zile călduroase!" | Foto

În mesajul alăturat fotografiilor, Diana își anunța fanii de faptul că aniversează doi ani de căsătorie alături de soțul ei, iar în fotografii vedeta apărea alături de partenerul ei în diverse momente fericite din viața lor.

Mesajul postat de vedetă demonstrează cât de mult își iubește blondina soțul, iar fanii au fost extrem de impresionați de postarea Dianei.

"Au trecut 2 ani de când am devenit familie, de când am spus amândoi un DA hotărât și am pornit în aventura vieții împreună! La mulți ani, iubirea mea! Așa cum ți-am spus în scrisoarea pe care ți-am dat-o azi de dimineată: TE IUBESC așa cum ești! Așa să trăim la bătrânețe, pe o insulă ca aceasta!", a scris Diana alături de fotografiile postate.

citește și: FOTO | Alina Ceușan a născut. Prima fotografie cu bebelușul vloggeriței. Imaginea a adunat zeci de mii de aprecieri

Urările din partea admiratorilor nu au întârziat să apară, iar fotografile postate au adunat un număr impresionant de aprecieri. Fanii s-au întrecut în urări, care de care mai frumoase.

Diana Dumitrescu, doi ani de mariaj

Diana și Alin Boroi s-au căsătorit în 2018, după trei ani de relație. Diana Dumitrescu și-a uimit la vremea respectivă prietenii vituali în momentul în care a publicat pe conturile de socializare poze de la propria nuntă. Cum vedeta nu anunțase evenimentul și a decis să se căsătorească în secret, a fost în centrul atenției admiratorilor săi întreaga zi, mai ales dacă luăm în considerare rochia spectaculoasă și deosebită pe care a purtat-o la marele eveniment. Nunta s-a desfășurat într-un cadru cu specific românesc, iar petrecerea a fost organizată în aer liber.

Cuplul are împreuna un băiețel în vârstă de un an de zile.

Recomandari