Antena Căutare

Din ce bani trăiește Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Femeia nu mai are un loc de muncă

Ioana Tufaru se descurcă greu cu banii, însă nu se plânge. Fiica Andei Călugăreanu se bucură că are un acoperiș deasupra capului și că-i are alături pe fiul și soțul ei.

Ioana Tufaru se descurcă greu cu banii, însă nu se plânge. Fiica Andei Călugăreanu se bucură că are un acoperiș deasupra capului și că-i are alături pe fiul și soțul ei.

Antena 1

Ioana, Ionuț și fiul Luca locuiesc într-o garsonieră pusă la dispoziție de Gigi Becali. Familia nu plătește chirie, întreținere, apă sau curent, așa că veniturile se duc pe mâncare și alte nevoi personale.

Ce venit are lunar Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu

Ioana Tufanu nu mai are un loc de muncă, dar nici nu se grăbește să-și caute. Femeia trăiește din ajutorul social și drepturile de autor pe cale le primește. Este vorba despre o sumă mică, din care se întrețin trei persoane. Ionuț a fost nevoit să renunțe la locul său de muncă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Citește și: Ce a pățit Ioana Tufaru la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Fiica Andei Călugăreanu a ieșit de urgență de la slujba religioasă

”Nu, nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut! Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plang! Da, iau și drepturile de autor. Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală.”, a spus Ioana Tufaru pentru Ciao.

În trecut, femeia vorbea foarte deschis despre viața sa. Invitată des în platoul Acces Direct, Ioana Tufaru i-a contrariat pe mulți cu stilul său de viață.

Totuși, de când l-a cunoscut pe partenerul său, Ioana s-a schimbat mult. S-a dedicat familiei și chiar s-a angajat pentru a îi oferi un trai mai bun lui Luca, băiatului său.

Citește și: Ce sumă de bani încasează lunar Ioana Tufaru din drepturile de autor ale mamei sale, Anda Călugăreanu. Cum mai arată în prezent

În prezent, Ioana Tufaru publică imagini cu diferiți prieteni și cu familia ei, de care este foarte mândră.

Ba mai mult, în ciuda știrilor care anunțau despărțirea lor, ea spune că se înțelege de minune cu soțul ei, Ionuț, care tot își mai găsește timp să o surprindă și să-i facă daruri deși veniturile lor nu sunt unele foarte mari.

Citește și: Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, a jucat alături de Maia Morgenstern. Ce a spus despre rolul primit

Ce decizie trebuie să ia Irina pentru tatăl său, Irinel Columbeanu: „Alături de ea dacă și ea și-ar dori, da. Oriunde”.... Ilona Brezoianu, cea mai provocatoare ipostază în care s-a pozat până acum. Cum arată ținuta din plasă pe care a purtat-...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x