Diva a uitat să se uite în oglindă înainte de a ieși așa pe stradă. Ce accident vestimentar au surprins paparazzi la Irina Shayk

Frumoasa brunetă nu s-a gândit că va fi “victima” paparazzilor și că aceștia vor surprinde un detaliu inedit despre ținuta ei. Se pare că modelul nu se mai verificase în oglindă înainte de a pleca.

Irina Shayk nu a verificat în oglindă cum a ieșit din casă, iar pantalonii săi nu erau în cea mai bună stare.

profimedia

Frumosul model Irina Shayk pare că a ieșit din casă fără să se mai verifice în oglindă și nu a știut că pantalonii ei sunt deteriorați. Paparazzi au reușit să surprindă faptul că pantalonii ei erau rupți, chiar pe fese.

Deși este unul dintre cele mai apreciate modele, Irina nu pare că a ținut cont de ținuta ei de aceasta data. La pantalonii negri care par rupți în zona feselor, ea a asortat un pulover albastru și o mască neagră, o pereche de ghete negre și o șapcă la fel.

Vedeta ascunsă în spatele unor ochelari negri de soare credea că e suficient de bine ascunsă în spatele hainelor, fără să știe că toți cei care o vor vedea vor observa detaliul.

Irina Shayk și cariera sa de model

Citește și: Cum arată sora Irinei Shayk. Tatiana a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York

Irina Shayk, după numele ei adevărat Irina Valerievna Șaihlislamova, este un fotomodel rus de mare success care colaborează cu cele mai mari branduri de fashion și cosmetice. Frumosul model este fosta soție a faimosului actor de la Hollywood, Bradley Cooper.

Frumusețea ei a fost remarcată de mulți bărbați de succes. Irina s-a iubit și cu Cristiano Ronaldo timp de 5 ani, din 2010 până în 2015. Ea și-a început cariera de model pe când era încă o puștoaică.

Relația cu fostul ei soț, Bradley Cooper

Irina și Bradley au avut o relație de 5 ani și împreună au o fetiță superbă pe nume Lea de Seine Shayk Cooper. Cei doi s-au despărțit în iunie 2019 și au rămas în relații bune, fiind hotorâți să împartă custodia micuței lor, în vârstă de 3 ani. Astfel, deși locuiesc separat, stau aproape unul de celălalt, în New York.

Lea de Seine a venit pe lume pe 21 martie 2017 și a fost numită după o persoană specială, străbunica ei paternă, care se numea Galina.

Citește și: Cea mai sexy mămică! Modelul Irina Shayk își duce fiica la grădiniță în cea mai hot ținută

Irina Shayk, mamă singură și femeie de carieră

Deși ea și Bradley Cooper împart custodia micuței Lea, Irina este cea care petrece cel mai mult timp cu fiica ei. Fiind o mamă dedicată, dar și o femeie care iubește ceea ce face, Irina Shayk își împarte timpul între viața de familie și carieră, asigurându-se că Lea are o copilărie fericită.

Se pare că motivul separări celor doi este neglijența de care dădea dovadă Bradley Cooper, după ce a început filmările pentru filmul “A Star is Born”. Tot atunci au apărut și zvonurile conform cărora Bradley ar fi avut o aventură cu Lady Gaga.

După ce a divorțat, Irina s-a concentrate mai mult pe creșterea fetiței, dar și pe cariera sa, apărând în diverse pictoriale ale unor publicații de fashion.

Ultimele știri