Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Divorț în showbiz. Cornel Ilie de la Vunk și soția sa, Eliza, s-au despărțit. Anunț emoționant pe Instagram: "Din Poveste a rămas O veste"

Încă un divorț în showbizul românesc. Cornel Ilie de la Vunk a anunțat pe rețelele de socializare că se desparte de soția sa, Eliza, după un mariaj care a durat cinci ani.

Cornel Ilie de la Vunk și soția sa, Eliza, s-au despărțit

Instagram/ Cornel Ilie

Solistul trupei Vunk a postat pe Instagram anunțul divorțului, într-o manieră aparte, lăsând să se înțeleagă că a rămas în relații bune cu cea care i-a fost parteneră de viață timp de aproximativ cinci ani.

Cornel Ilie și Eliza au împreuna doi copii și, potrivit Spynews, aceștia nu vor suferi în urma separării părinților, asta pentru că cei doi vor avea custodie comună.

Iată mesajul postat de artist prin care anunță divorțul de soția sa:

„Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.
Am devenit mai puternici și mai curajoși unul prin celălalt.
Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.
Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.
Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.
Vă mulțumim că înțelegeți această alegere.
Există dragoste după iubire.

Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme.
”, a transmis Cornel Ilie.

Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme.

A post shared by Cornel Ilie (@cornel.ilie.official) on

Recomandari