Live acumFilm: Joc periculos
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Divorț neașteptat în showbiz. După 16 ani de mariaj, Anna Wintour se desparte de soțul ei

Anna Wintour, cunoscutul editor al revistei Vogue, a decis să se despartă de soțul ei, Shelby Bryan, după 16 ani de căsnicie.

Divorț neașteptat în showbiz. După 16 ani de mariaj, Anna Wintour se desparte de soțul ei

profimedia

Faimoasa și pretențioasa Anna Wintour, în vârstă de 70 de ani, și soțul ei, în vârstă de 74 de ani, s-au întâlnit în 1999 și s-au îndrăgostit.

Povestea lor de dragostea nu avea să fie una simplă, de vreme ce Shelby Bryan și-a părăsit soția pentru a fi cu Anna. Cei doi s-au căsătorit în 2004, dar și-au păstrat întotdeauna relația privată, departe de ochii presei. Cu toate acestea, relația dintre ea și investitorul din Texas a început să nu mai fie așa roz încă din 2013, iar cuplul a fost văzut împreună de foarte puține ori.

anna wintour si sotul ei

Înainte de această căsătorie, Anna fusese soția lui David Shaffer, cu care are doi copii, pe Bea, în vârstă de 33 ani, și pe Charles, în vârstă de 35 ani.

Anna Wintour, fiind o persoană extrem de cunoscută și influentă, are mulți prieteni bărbați, iar speculațiile jurnaliștilor nu au întârziat să apară. Cu toate acestea, acuzațiile au fost negate. Despărțirea celor doi va duce la un divorț scump, care va costa multe milioande de dolari, de vreme ce averea netă a Annei Wintour este stimată la 35 milioane de dolari.

Divorțul vine într-un moment dificil pentru Anna și greșelile pentru care se învinovățește în cariera sa la Vogue, dar este o decizie pe care ea trebuia să o ia. În primăvara acestui an, Anna a fost acuzată de discriminare rasială în unul din numerele revistei Vogue.

Recomandari