Căutare Live

Doliu în familia lui Mircea Solcanu! Cea mai importantă persoană din viața fostului prezentator TV s-a stins din viață

Fostul prezentator TV Mircea Solcanu trece acum prin momente dificile. Bărbatul a pierdut-o pe cea mai importantă femeie din viața lui.

Fostul prezentator TV Mircea Solcanu trece acum prin momente dificile. Bărbatul a pierdut-o pe cea mai importantă femeie din viața lui.

Facebook

Mama fostului prezentator TV Mircea Solcanu s-a stins din viață, lăsându-l în urmă pe fiul ei îndurerat. Cel care care a anunțat decesul a fost chiar Mircea Solcanu pe contul său de Instagram.

Fostul prezentator TV a scris în mesajul său pe Instagram că mamei sale i-au crescut aripi și a devenit înger. Femeia a pierdut lupta grea cu boala și a urcat la ceruri, potrivit spynews.

Mama lui Mircea Solcanu s-a stins din viață

„Lui mami i-au crescut aripi…. Poți fi mândră de ele, acum și eu, și Cristina știm că numele nostru e imprimat pe-o aripă de înger ce zboară Sus în Cer!”, a scris Mircea Solacanu.

Citește și: Mircea Solcanu, pensia pe care o primește de la statul român, după ce a fost operat pe creier: "E un șoc pentru oricine"

Fostul moderator TV a fost alături de mama lui pe tot parcursul bolii și a avut grijă de ea, de vreme ce femeia era imobilizată la pat.

„Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare”, povestea Mircea Solcanu în urmă cu mai mult timp.

Drama prin care trece Mircea Solcanu. Ce probleme de sănătate are

Mircea Solcanu, fostul prezentator TV, a renunțat la viața publică în urmă cu 8 ani și s-a retras din lumea mondenă. Se pare că acesta se confruntă cu grave probleme de sănătate după ce medicii i-au spus că tumora sa de la cap a recidivat.

Citește și: Mircea Solcanu a rămas cu traume după operația pe creier. Cu ce se ocupă în prezent fostul prezentator tv și unde locuiește

În prezent, acesta este student la actorie și își dorește foarte mult să activeze în acest domeniu. În ultimele luni, înainte ca mama lui să moară, fostul prezentator TV și-a petrecut zilele având grijă de mama lui.

Din nefericire, și starea de sănătate a lui Mircea s-a agravat, iar acesta a vorbit deschis despre problemele sale.

„Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori.', a adăugat Mircea Solcanu cu lacrimi în ochi, potrivit avantaje.ro.

În urmă cu câțiva ani, fostul moderator TV a suferit o intervenție pe creier. El a mărturisit că de atunci a rămas aproape surd pentru că problemele i-au afectat auzul.

„Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații.

A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd. De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște', a declarat pentru impact.ro fostul prezentator TV în iunie 2021.

Doliu în familia fostului edil al Constanței, Radu Mazăre! Ce persoană importantă din viața lui a decedat și care e cauz... Cine e și cum arată soția lui Cristian Popescu Piedone, Iulia Piedone. Foarte puțini știu cum arată nevasta fostului edi...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x