Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dorian Popa a răbufnit și a recunoscut totul! Ce studii are cu adevărat artistul: „Din motive psihologice”

Dorian Popa este unul dintre cei mai în vogă artiști din România. Sătul să fie criticat la tot pasul, acesta a făcut publice notele și diplomele pe care le-a obținut, de-a lungul timpului. 

Cât a luat la bac și ce studii are Dorian Popa (sursa foto: instagram)

Dorian Popa are tot ce își poate dori: o vilă de lux, o iubită superbă, o mașină cu mulți cai putere, conturi generoase și, nu în ultimul rând, o carieră de succes și piese cu zeci de milioane de vizualizări.

Cât a luat la bac și ce facultate a absolvit Dorian Popa

Urmărit de mai bine de jumătate de milion de fani, artistul este extrem de apreciat, dar totodată și criticat. Vocile cârcotașe îi subestimează acestuia pregătirea în materie de educație, motiv pentru care Dorian Popa, pe care publicul îl poate vedea și în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1, a decis să ia atitudine și să demonstreze ce elev silitor a fost.

„Trebuie să recunosc că m-am cam atacat de dimineață, cum se mai întâmplă o dată la câteva luni de zile, când citesc niște comentarii atât de jignitoare încât nu înțeleg ce este în capul unor dintre voi.

citește și: Dorian Popa, în culmea fericirii! A dat marea veste fanilor de pe Instagram: „Super tare”

Motiv pentru care m-am enervat și am luat toate hârtiile astea care arată cine sunt eu, Dorian Popa, maimuțoiul ăsta care deranjează atât de mulți oameni”, a răbufnit Dorian Popa, în cadrul unui vlog postat pe canalul său oficial de YouTube.

Dorian Popa a răbufnit și a recunoscut totul! Ce studii are cu adevărat artistul: „Din motive psihologice”

Cât a luat la bac și ce studii are Dorian Popa (sursa foto: instagram)

Fără să aibă vreo reținere, celebrul artist și-a arătat adeverința de recrutare în armată, explicând faptul că testele psihologice au arătat că nu poate sta în prima linie cu o armă în mână, în cazul în care situația ar impune acest lucru. În plus, acesta a arătat și diplomele obținute de-a lungul anilor de studiu. Astfel am putut descoperi că Dorian Popa a fost un elev extrem de silitor încă din clasa I.

citește și: Iubita lui Dorian Popa i-a pus la punct pe indiscreți! Ce răspuns le-a dat Babs! "Sunt sătulă de întrebarea asta până peste cap"

Conform documentului matricol, cântărețul a terminat studiile primare și gimnaziale cu medii de peste nouă! În liceu, Dorian Popa a obținut tot medii anuale de nouă, iar examenul de bacalaureat l-a promovat cu media generală 9,83!

Ulterior, artistul a obținut o diplomă de licență și una de master, la Facultatea de Relații Publice în Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE).

Pe Dorian Popa îl puteți vedea în fiecare zi de miercuri, de la ora 22:30, la Antena 1, în noul sezon al super serialului „Sacrificiul”.

Recomandari