Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dorian Popa, cadou de sute de mii de euro pentru iubita lui! Ce i-a cumpărat lui Babs, de ziua ei | Foto

Ce cadou i-a făcut Dorian Popa iubitei sale? A scos din buzunar sute de mii de euro! Ce nu face artistul când vine vorba despre Babs!

Claudia si Dorian Popa

Dorian Popa și Claudia Iosif, Babs, așa cum o cunoaște deja toată lumea, formează unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri din lumea mondenă. Se iubesc pe zi ce trece din ce în ce, iar asta se poate observa cu ochiul liber din postările celor doi de pe rețelele de socializare.

Și cum face totul pentru iubita sa, domnul Hâtz nu s-a uitat la bani și i-a făcut un cadou tare... special!

Ce cadou i-a făcut Dorian Popa iubitei sale?

Dacă vă gândiți la flori sau haine, nici gând! Ce ziceți de un super bolid de lux? Da, da, nu glumim deloc, iar imaginea din galeria foto, postată chiar de către artist, stă drept dovadă. Dorian Popa a scos sute de mii de euro din buzunar pentru a-i satisface dorințele iubitei sale. Așa bărbat, mai rar! Nu credeți?

”Să o stăpânești sănătoasă! @eusuntbabs”, a scris Dorian pe fotografia în care apare noua achiziție.

Și așa cum probabil vă așteptați, focoasa brunetă este în culmea fericirii și a postat o mulțime de poze cu ”cadouașul” său. ”Fericită” sau ”Bună, iubire”, sunt doar două dintre reacțiile iubitei artistului. Ehe, cu așa cadouri, cum să nu te consideri o femeie împlinită?

Dorian Popa, cadou de sute de mii de euro pentru iubita lui! Ce i-a cumpărat lui Babs, de ziua ei | Foto

Recomandari