Căutare Live

Dorian Popa s-a operat la nas din cauza unei probleme de sănătate. Care este starea artistului după intervenție

Dorian Popa a fost supus unei intervenții chirurgicale în urmă cu o zi. Artistul s-a filmat pe masa de operație bandajat, dar și imediat după ce a ieșit de pe mâna medicului. Cântărețul a povestit ce i s-a întâmplat.

Artistul a fost nevoit să se opereze de deviație de sept. Această problema îi îngreuna respirația și îi cauza numeroase probleme de sănătate.

Instagram/ Dorian Popa

De curând, Dorian Popa a fost nevoit să se supună unei operații la nas. Din cauza unor probleme de sănătate mai vechi care nu mai puteau fi amânate, artistul a luat decizia de a se lăsa pe mâna medicilor.

Dorian Popa a fost operat la nas. Primele declarații despre starea de sănătate

În urma unor analize pe care și le-a făcut în ultima perioadă, Dorian Popa a aflat că starea lui de sănătate nu este una tocmai bună și că este nevoie să fie mult mai atent. Acesta s-a confruntat cu o problemă la ureche și a ajuns la spital, iar acum a intervenit la nivelul nasului.

Artistul a fost nevoit să se opereze de deviație de sept. Această problema îi îngreuna respirația și îi cauza numeroase probleme de sănătate. Cântărețul a asigurat că nu și-a făcut rinoplastie și că nasul său a rămas la fel: “Nasul a rămas la fel de mare. Nu mă doare nimic. Abia aștept să văd cum respir”, a spus artistul.

“Sunt în proces de revenire. Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

Acesta a ajuns după operație acasă și a mărturisit că a putu să facă un duș, dar doar până la gât și a dormit destul de greu: “Am făcut duș doar până la gât, nasul este bine și el, am dormit un pic mai greu, e drept, din cauza faptului că am respirat pe gură (...). E un pic mai greu cu înghițitul, dar eu zic că ăsta a fost greul! Mâine scoatem tuburile”.

Mai mult, acesta are și o somnolență foarte mare: “Trebuie să recunoc că dorm precum un sugar, dorm încontinuu. Nu e rău deloc, sincer, după weekendurile nebune din ultimul timp”, a mai spus Dorian Popa.

Citește și: Câți bani aduce Cheluțu, câinele lui Dorian Popa. Sumele care îi intră în buzunare artistului de pe urma animalului de companie

Dorian Popa, de urgență la spital după ce a suferit o hemoragie

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital deoarece a suferit o emoragie la nivelul urechii, în urmă cu o lună.

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul urechii. Acesta s-a filmat de pe patul de spital, acolo unde medicul a avut grijă să îi ofere cel mai bun și rapid tratament pentru a-i opri sângerarea. Ce declarații a făcut artistul pe rețelele de socializare.

Dorian Popa a folosit un bețișor de ureche pe care l-a introdus în ureche într-un mod brusc și i-a cauzat sângerare abundentă. Artistul a mers de urgență la spital pentru a primi cel mai bun ajutor, iar de pe patul de spital, acesta a oferit câteva declarații comunității sale de fani.

Citește și
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Florian Munteanu imbracat in costum si fluturand steagul romanesc
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
felicitare cu urare de la multi ani romania de 1 decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Mai multe articole

Citește și: Cum și-a decorat Dorian Popa casa, după ce a ajuns la spital. Nimeni nu se aștepta la așa ceva:"Prima casă verificată din România"

„Aviz amatorilor. Nu vă băgați bețigașe în urechi. Infiderent că va spune creieurl sau nu. Am facut-o lată, am băgat până în creier. Suntem la orl. Când ești pus să aștepți într-un salon, de altfel foarte frumos, bravo România, cu o meșăs în ureche, că sângerarea nu se poate opri. Am dat cu bățul în mânerul ciocănașului la milimetri de timpan”, a declarat el în mediul online.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Cine este și cum arată soțul Jamilei, femeia care a cucerit internetul cu rețetele sale. Ipostaza tandră în care s-au po...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri