Dorian Popa și-a lovit mașina. Cum arată acum bolidul său de lux

Dorian Popa nu trece prin momente tocmai plăcute. Acesta le-a mărtueisit prietenilor din mediul online că a reușit să își lovească bolidul de lux.

Dorian Popa nu trece prin momente tocmai plăcute

Instagram

Dorian Popa a cunoscut celebritatea în 2011, atunci când a apărut într-un serial televizat de succes. În ceea ce privește studiile sale, Dorian are o diplomă de licență și de master obținute în cadrul Facultatății de Relații Publice în Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din București. În 2013 a lansat piesa „Cât trei” și apoi au urmat adevărate hituri, precum: „Fanele”, „HATZ”, „Înoată Cheluțu'”. Din 2019 l-am putut vedea pe Dorian Popa în super serialul „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, la Antena 1.

Artistul se numără printre cele mai apreciate și cunoscute figuri din mediul online. Acesta are o carieră de succes în industria muzicală, cât și în mediul online, unde este foarte activ și își ține prietenii la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa. De asemenea, vedeta a atras simpatia publicului și prin participarea în primul sezon al emisiunii „Asia Express” alături de mama sa.

Citește și: Afecțiunea de care suferă Dorian Popa. Cum îl afectează în viața de zi cu zi: „E un râs cu mine prin oraș”

Deși nu oferă prea multe informații despre viața sa personală, cântărețul publică zilnic pe rețelele sociale și interacționează cu prietenii virtuali, care îl urmăresc cu mare interes, însă de data aceasta i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Nu mai este un secret faptul că Dorian Popa este adeptul mașinilor scumpe și a obiectelor de lux, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online. Recent, artistul le-a mărturisit celor 2.3 milioane de urmăritori de pe Instagram cu a reușit să își lovească bolidul.

Cum arată mașina lui Dorian Popa acum

Prin mai multe InstaStory-uri, Dorian Popa le-a povestit oamenilor din mediul online că a avut parte de una dintre cele mai groaznice zile din viața sa. Acesta a evidențiat faptul că și-a lovit mașina în parcare.

"Numai eu puteam, după ce m-am lăudat că a trecut repede constatarea de dimineață. Să vreau să nu mut oamenii care au parcat anapoda și să mă înfig direct într-un cârlig de remocare al unei mașini. Off, Doamne! Trebuie să înțelegm și oamenii care parchează aiurea, că na, e lipsă de locuri de parcare, am zis că mă strecor. M-am strecurat de toți banii, uita-te cum arată! Nu îmi vine să cred.", a mărturisit artistul.

Citește și: Ce medie a avut Dorian Popa la examenul de Bacalaureat. Nu mulți s-ar fi așteptat la asemenea rezultate

Deși lovitura nu este una destul de gravă, artistul va trebui să scoată bani frumoși din buzunar pentru a-și repara bolidul de lux. De asemenea, Dorian Popa a avut parte de mai multe evenimente nefericite.

"Și pentru că o problemă nu vine niciodată singură. Dumnezeu vrea să ținem minte lunea asta. S-a înfundat canalizarea, cică de la servețele umede. Dar nu era de ajuns, dacă nu se întâmpla și asta, nu era lunea aia ca la carte. Babsy (n.r pisica) a făcut o dermatită de toată frumusețea.", a mai povestit cântărețul despre momentele pri care a trecut.

Ultimele știri