Draga Olteanu Matei, dezvăluire incredibilă despre planurile actriței Stela Popescu! „Nu-mi vine să admit așa ceva!”

Vestea morții actriței Stela Popescu a picat ca un trăsnet asupra României. Artista Draga Olteanu Matei este șocată și nu poate să creadă că ceea ce s-a întâmplat e adevărat.

Vestea morții actriței Stela Popescu a picat ca un trăsnet asupra României. Artista Draga Olteanu Matei este șocată și nu poate să creadă că ceea ce s-a întâmplat e adevărat.

Intrată în legătură telefonică directă, actrița Draga Olteanu Matei și-a exprimat durerea profundă cu privire la trecerea în neființă a uriașei Stela Popescu:

„Numai Dumnezeu știe ce s-a întâmplat. Stela Popescu a fost un om teafăr, un om tare. E un lucru de necrezut. Minunata Stela Popescu, cea mai mare actriță a generației ei!

Stela Popescu a murit! ULTIMUL INTERVIU dat de actriţă:”După 54 de ani de teatru, încă mai am forţă! Nu am obosit"

A fost hărăzită de Dumnezeu cu toate, tot ce i-a trebuit, a avut talent, a avut generozitate, a avut stea în frunte, a fost sclipitoare, a fost extraordinar de deșteaptă.

Ultima fotografie cu marea actriţă, făcută în urmă cu două zile la un eveniment monden: "Ce plăcere, această revedere"

Un om nemaipomenit. Nu îmi vine să cred, îmi pare atât de rău că s-a întâmplat atât de devreme. Ea a plecat devreme, fiindcă avea o asemenea vitalitate. Spunea cu atăta putere că se pregătește să trăiască peste 100 de ani”

S-a aflat cauza decesului actriței Stela Popescu! Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a o salva

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri