Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

El e omul care n-a auzit de coronavirus, virusul care a ucis peste 8.000 de persoane: ”Am meditat în deșert. N-am știut nimic!”

Noul tip de coronavirus a ucis peste 8.000 de persoane și a infectat aproape 200.000 la nivel mondial, oameni din toate colțurile planetei, însă cu toate acestea, actorul Jared Leto n-a auzit nimic despre toate acestea. 

El e omul care n-a auzit de coronavirus, virusul care a ucis peste 8.000 de persoane: ”Am meditat în deșert. N-am știut nimic!”

În timp ce oameni din toate colțurile lumii învață să trăiască izolați, fără să aibă acces la lucrurile de care se bucurau, actorul celebru nu a știut nimic despre COVID-19, despre numărul decedaților ori alte detalii.

Ba mai mult, el a recunoscut public aceste lucruri, într-un mesaj postat pe Twitter.

”În urmă cu 12 zile am început o meditație silențioasă în deșert. Am fost acolo total izolați. Fără telefoane, fără alte mijloace de comunicare. Nu am știut nimic din ce se întâmplă în lume”, a mărturisit el.

Mărturia unui român blocat la granița dintre Austria şi Ungaria: „Suntem peste 3000 de oameni care vrem să ajungem acasă”

Acum, că a revenit ”la realitate”, el a mărturisit că ”s-a plimbat într-o altă lume, o lume care s-a schimbat pentru totdeauna.”.

”Sper că sunteți bine și toți ai voștri sunt. Stați acasă. Stați în siguranță.”, a încheiat el mesajul.

„Soțul meu ne-a lăsat. L-au dus deja la cimitir. Nu m-au lăsat să merg”. O româncă din Italia, despre viață și moarte în vremea coronavirusului

Peste 8.000 de decese cauzate de coronavirus la nivel mondial

Bilanțul deceselor din cauza coronavirusului a depășit un prag important, la nivel mondial. Au fost înregistrate peste 8.000 de decese în întreaga lume, potrivit AFP. Italia, cea mai afectată ţară din Europa de pandemia de coronavirus, a depăşit pragul de 2.500 de morţi, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 349 de decese. Cazurile de infectare cu coronavirus au fost înregistrate în 162 de țări, cele mai afectate fiind China și Italia.

Recomandari