Elle și Dakota Fanning sunt cele mai cunoscute fetițe de la Hollywood. Cum arată acum cele două surori aproape identice

Elle și Dakota Fanning sunt cele mai cunoscute fetițe de la Hollywood. Cele două surori care seamănă leit au cucerit Hollywood-ul de la o vârstă fragedă.

Elle și Dakota Fanning sunt cele mai cunoscute fetițe de la Hollywood

profimediaimages.ro

Cele două surori blonde au cucerit Hollywood-ul încă din primii ani de viață. Ele au făcut roluri legendare și au devenit superstaruri încă din copilărie.

Elle și Dakota Fanning sunt surorile care au ajuns de mici pe culmile succesului

Elle și Dakota Fanning, surorile aproape identice, au devenit cunoscute după ce și-au făcut apariția împreună în filmul ''I Am Sam'' în 2001.

Pe atunci, Elle Fanning avea doar 2 ani, iar sora sa, Dakota, 7 ani. În 2006, surorile au fost văzute din nou împreună în filmul ''Charlotte's Web'' cu simpaticul purceluș Wilbur.

Timpul a trecut, iar cele două fetițe adorabile au devenit niște domnișoare frumoase și atrăgătoare. Blondinele cu ochi albaștri se bucură și în prezent de faimă și popularitate în toată lumea, fiind în continuare în atenția celor mai mari producători de film.

Elle Fanning a apărut recent pe marile ecrane alături de faimoasa Angelina Jolie în cele două părți ale filmului ''Maleficent'', în 2014 și 2019.

În film, Angelina Jolie este purtătoarea înfricoșătoarelor coarne, iar Elle Fanning, în vârstă de 22 de ani o interpretează pe frumoasa prințesă Aurora.

Ea a mai fost văzută și în alte producții de succes, cum ar fi Phoebe in Wonderland, Because of Winn-Dixie, Teen Spirit, Mary Shelley sau The Curious Case of Benjamin Button. Elle Fanning a apărut și în filmul Babel, unde a jucat alături de Brad Pitt și Cate Blanchett, în 2006.

De cealaltă parte, cel mai recent proiect al Dakotei Fanning, în vârstă de 27 de ani, este serialul ''The Alienist'', care a avut premiera în 2018.

Dakota Fanning a mai jucat în Uptown Girls, Once Upon a Time In Hollywood, Hide and Seek, Twilight, Hounddog, Taken sau Now Is Good.

De asemenea, ea a apărut pe marile ecrane și alături de Denzel Washington în filmul ''Man on Fire'', în 2004.

Elle Fanning Dakota Fanning vor face echipă din nou pe platourile de filmare într-o producție care urmează să fie lansată anul acesta. Este vorba despre ''The Nightingale'', o dramă despre Cel de-al Doilea Război Mondial, potrivit eonline.com.

Elle și Dakota Fanning ar putea fi confundate cu ușurință pe covorul roșu la Hollywood, de vreme ce se aseamănă izbitor de mult.

Citește și: Topul filmelor care vor apărea pe marile ecrane în 2021. Top Gun 2 cu Tom Cruise este unul dintre ele

Ultimele știri