Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Adela

Eminem „lovește” din nou! „E o târfă! Voi face ca întregul brand să se scufunde!” Cui îi este adresat mesajul?

Rapperul Eminem l-a criticat virulent pe Donald Trump într-un nou cântec, ale cărui versuri nu sunt lipsite de vulgarităţi, intitulat ”No Favors”, ce a fost inclus pe albumul ”I Decided” al colegului său de breaslă Big Sean, lansat vineri.

Rapperul Eminem l-a criticat virulent pe Donald Trump într-un nou cântec, ale cărui versuri nu sunt lipsite de vulgarităţi, intitulat ”No Favors”, ce a fost inclus pe albumul ”I Decided” al colegului său de breaslă Big Sean, lansat vineri.

În acea piesă, Eminem i-a adresat un avertisment dur preşedintelui american, spunând că va acţiona în aşa manieră încât ”întregul lui brand să se scufunde”, informează CNN.

Artistul: „Voi face ca întregul lui brand să se scufunde!”

”Sunt anti, niciun guvern nu se poate pune cu trupele de comando/ Omul tău nu vrea aşa ceva, Trump e o târfă/ Voi face ca întregul lui brand să se scufunde”, spune Eminem în versurile acestui single, care abordează o serie de chestiuni ce au generat controverse uriaşe în societatea americană, precum brutalitatea poliţiei, criza apei potabile din oraşul Flint şi rasismul din America.

Single-ul ”No Favors” al rapperului Eminem se înscrie într-o serie de acţiuni demarate de mai mulţi activişti şi artişti din comunitatea hip-hop, care se pregătesc să ducă o luptă susţinută împotriva administraţiei Trump, inclusiv a senatorului Jeff Sessions, despre care mai multe voci din Statele Unite afirmă că va distruge reforma din sistemul de justiţie dacă va fi confirmat în funcţia de Procuror General al Statelor Unite.

Până la ora transmiterii acestor informaţii, Casa Albă nu a răspuns solicitării formulate de CNN de a transmite un punct de vedere în această chestiune.

Rapperul Eminem, care nu este deloc străin de discursurile politice, l-a criticat foarte dur pe Donald Trump şi în octombrie 2016, în ”Campaign Speech” - un fragment de opt minute de freestyle, plin de pasiune, în care muzicianul îşi împărtăşeşte convingerile politice şi părerile despre campania prezidenţială din 2016, criticându-i virulent pe susţinătorii politicianului republican.

”Ar trebui să vă fie frică de acest candidat afurisit/ Voi spuneţi Trump, dar nu pupaţi un fund ca o marionetă/ Pentru că el îşi finanţează campania cu banii lui şi pentru că asta e ceea ce vă doriţi/ E o persoană periculoasă şi incontrolabilă, necioplită, cu mâna pe buton/ Care nu va trebui să răspundă în faţa nimănui”, a spus Eminem în versurile acelei piesei.

Recomandari