Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Este bogată și celebră, dar a trecut prin relații abuzive. Paris Hilton, dezvăluiri! „Acum, nu pot să cred că le-am permis să mă trateze așa”

Paris Hilton a dezvăluit că a avut multe relații abuzive în trecut, în care a trebuit să suporte lucruri pe care nu ar trebui să le suporte nimeni vreodată.

Paris Hilton

Hepta

Starul Paris Hilton, în vârstă de 39 de ani, a spus că a fost lovită de partenerii pe care i-a avut, de-a lungul timpului, și care inițial s-au arătat educați, fără să dea indicii că ar putea fi violenți.

„Am trecut prin mai multe relații abuzive. Am fost lovită. Am suportat lucruri pe care nu ar trebui să le suporte nimeni. După ce, la început, era totul în regulă, deveneau geloși și încercau să mă controleze.

Uitându-mă acum în urmă, nu pot să cred că le-am permis unor oameni să mă trateze așa”, a spus Paris Hilton, pentru People, adăugând că acești parteneri au făcut-o să creadă că așa arată normalitatea în relații.

Cum arată copiii lui George Clooney. Cum și-a supărat actorul vecinii și ce surpriză le pregătește gemenilor săi. Foto

În prezent, Paris Hilton este într-o relație cu antreprenorul Carter Reum, despre care a spus că este foarte recunoscătoare. „Mă simt în siguranță cu el. Înainte, nu cred că eram pregătită pentru o relație sănătoasă”, a mai spus ea.

Paris Hilton este stră-strănepoata unui hotelier legendar, Conrad Hilton. În 2003, a apărut într-un show prin care și-a concretizat faima.

Recomandari