Căutare Live

Este oficial. Antonia a divorțat de Vicenzo Castellano, după 7 ani de procese

Drumurile la tribunal s-au terminat pentru Antonia.

Drumurile la tribunal s-au terminat pentru Antonia. Avocatul artistei a declarat pentru AntenaStars că procesul de divorț s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, iar Antonia este o femeie liberă.

Instagram

Avocatul artistei a declarat pentru AntenaStars că procesul de divorț s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, iar Antonia este o femeie liberă.

Procesul dintre Antonia și Vincenzo a durat 7 ani

Timp de 7 ani, Antonia și Vincenzo Castellano s-au întâlnit în instanță, iar după lungi discuții și tergiversări, iată că acum au reușit să clarifice întreaga situație.

Avocatul Ioan Todan: "În urmă cu câteva săptămâni, întreaga situație juridică dintre cei doi a fost închisă pe cale amiabilă, pe cale unei tranzacții, iar în felul acesta Antonia a divorțat.A fost rezolvată mai devreme situația juridică a celor doi copii și a fost rezolvată inclusiv situația juridică a Mayei în așa fel încât în acest moment întrega problemă dintre cei doi este rezolvată."

Întrebat de reporterul AntenaStars despre custodia Mayei, avocatul a răspuns: "Este custodie comună, nu avea cum să fie o custodie exclusivă."

În ceea ce privește țara în care Maya va locui, Ioan Todan a declarat că fetița va locui acolo unde îi este mai bine, totul depinzând de situația școlară, de pandemie și de mulți alți factori.

Citește și: Se transformă într-o adevărată domnișoară. Cum a fotografiat-o Antonia pe fiica mai mare, MayaAntonia și Alex Velea, despre căsătorie

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Acum că este o femeie liberă, Antonia se poate căsători cu iubitul ei, Alex Velea, bărbatul alături de care are deja o familie frumoasă, 2 băieți, Dominic și Akim, și alături de care s-a mutat în urmă cu un an într-o casă de jumătate de milion de euro.

Recent, Antonia a declarat pentru Click.ro că nu există discuții legate despre nuntă, pentru că în pandemie astfel de evenimente sunt mai greu de organizat.

Citește și: S-a pozat așa, dar nimeni nu a recunoscut-o. Antonia a reușit să-și inducă fanii în eroarePovestea dintre Antonia și Vincenzo Castellano

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011, dar 2 ani mai târziu au pus capăt căsniciei.

Când Antonia și Vincenzo s-au despărțit, presa scria deja despre relația dintre ea și Alex Velea, despre despărțirea lui Alex Velea de soția sa, o mulatră superbă pe nume Ana, dar și despre faptul că povestea dintre Velea și Antonia este doar o strategie de marketing.

Timpul a demonstrat că iubirea dintre Antonia și Velea a fost dragoste adevărată, iar în momentul în care artista a confirmat că iubește din nou și că este deja însărcinată, toată lumea a înțeles că lucrurile dintre ea și Alex este pe bune și că au deja planuri de viitor împreună.

Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară. Prezentatorul iUmor are o fetiță... Cum ii sperie Sylvester Stallone pe iubiții fiicelor lui. Actorul a recunoscut tot...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri