Live acumFilm: Transformers: Razboiul lor in lumea noastra
Prime Time 20:00iUmor

EXCLUSIV / Marina Dina: "Sunt foarte multumita de sanii mei!"

Marina Dina a dezvaluit in exclusivitate pentru site-ul Antenei 1 ca este mai mult decat multumita de sanii sai. Blonda a abordat totusi subiectul unei schimbari de look.

Intrun inteviu acordat in exclusivitate site-ului a1.ro, Marina Dina nu s-a ferit sa raspunda intrebarilor legate de sanii sai fabulosi.

A trecut deja prin doua interventii estetice la nivelul bustului si spre diferenta de alte vedete autohtone a decis sa se opreasca aici.

Intrebata daca are in plan vreo noua schimbare a marimii sanilor sai, Marina Dina a raspuns raspicat: "Nu am de gand sa mai umblu la marimea sanilor mei. Sunt foarte multumita de silicoanele mele si consider ca sunt ok asa".

Insa in ce priveste o schimbare de look radicala, Marina Dina s-a aratat ceva mai flexibila.

"Sunt deschisa la nou, recunosc. Nu stiu sa spun acum neaparat care ar fi cea mai mare transformare, insa in baza unor sfaturi pertinente, as accepta o schimbare de imagine.

Deocamdata nu s-a pus problema, dar, da, sunt dispusa in general sa fac schimbari atunci cand eu consider ca ele sunt necesare sau binevenite", a spus Marina Dina pentru Antena1.

VEZI GALERIA INCENDIARA CU MARINA DINA!

Recomandari