Antena Căutare

Fanii din toată lumea sunt în extaz! Beyonce și Jay-Z au cea mai tare surpriză: Anunțul a fost făcut pe scenă, la un concert

Beyoncé şi Jay-Z au anunţat, pe neaşteptate, lansarea primului album pe care l-au conceput şi interpretat în comun: "Everything is Love". Anunţul a fost făcut în timpul unui concert susţinut la Londra, în cadrul turneului lor mondial.

Beyoncé şi Jay-Z au anunţat, pe neaşteptate, lansarea primului album pe care l-au conceput şi interpretat în comun: "Everything is Love". Anunţul a fost făcut în timpul unui concert susţinut la Londra, în cadrul turneului lor mondial.

Primul videoclip al albumului, postat simultan cu lansarea, a fost realizat într-un decor prestigios: muzeul Luvru din Paris.

"Everything is Love" poate simboliza reconcilierea definitivă dintre cei doi soţi şi muzicieni, după problemele conjugale reflectate în albumele lor precedente. Jay-Z declara, de altfel, la sfârşitul anului trecut, că a început să lucreze cu Beyoncé la un proiect muzical văzut "aproape ca o şedinţă de terapie de cuplu". Oricare ar fi motivaţiile albumului, fanii celor doi vor fi, fără îndoială, încântaţi de rezultat.

Primul videoclip al unei piese de pe album, cu un titlu uşor obscen, a fost filmat la muzeul Luvru, fireşte în afara programului de vizitare. Din decor nu lipsesc Mona Lisa, Venus din Milo şi alte opere celebre. Pe internet, unele voci au început deja speculaţiile pe tema sumei pe care au plătit-o cei doi artişti pentru permisiunea de a filma. Dar majoritatea fanilor se bucură, pur şi simplu, de spectacol. piesa se numeşte APESHIT iar unii o scriu APES**T aşa că am preferat să tac

Deocamdată, albumul poate fi achiziţionat doar de pe platforma TIDAL, a lui Jay-Z, care are relativ puţini abonaţi. Clipul video, în schimb, a fost postat pe Youtube. Probabil albumul va putea fi găsit în curând şi pe alte platforme. Până atunci, fanii celor doi îi pot vedea în carne şi oase în turneul mondial care continuă.

Nicoleta Nucă vorbește pentru prima dată despre dragoste. Cine este cel care i-a furat inima... Oana Zăvoranu și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche! Ce surpriză unică a primit, de ziua ei, din partea iubitului: &q...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x