Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Fanii Lidiei Buble au tras o sperietură pe cinste! Cum s-a filmat artista, pe Tik Tok: „Omul păiangăn”

Fanii celebrei cântărețe Lidia Buble au făcut o descoperire neașteptată! De curând, artista s-a filmat în cea mai neașteptată ipostază. Imaginile de pe Tik Tok au devenit imediat virale!

Lidia Buble face senzație pe Tik Tok (sursa foto: Tik Tok)

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite artiste din România, aceasta având mai bine de un milion de fani, doar pe Instagram.

Lidia Buble și-a uimit fanii de pe Tik Tok

Fiecare poză sau clip video devine instant viral, iar Lidia Buble se bucură de multă apreciere din partea fanilor. Recent, însă, admiratorii cântăreței au tras o sperietură de zile mari!

Totul s-a întâmplat pe Tik Tok, o aplicație folosită de tot mai multe vedete din România. Printre acestea se numără și Lidia Buble, care este extrem de activă pe platformele de socializare.

Cu o energie debordantă și o imaginație ieșită din comun, artista a reușit să îi facă pe urmăritorii săi să tragă o sperietură de zile mari!

Practic, Lidia Buble s-a filmat în timp ce merge cu capul în jos, imitând un păianjen! Imaginile de pe Tik Tok au devenit virale imediat și au adunat mii de reacții din partea internauților.

Recomandari